| Th3Unknown a întrebat:

Ce wrestler preferat aveti la momentul actual? Dar diva?

Răspuns Câştigător
| MikyAndreea a răspuns:

Cu toate ca sunt fata blushing pot sa spun ca ador wrestling-ul! love struck Am mai multi wrestleri favoriti dar il prefer pe CM Punk! love struck Ca diva as alege-o pe Natalya sau Layla happy Imi mai place de Sheamus si Eve Torres big grin

| Th3Unknown explică (pentru MikyAndreea):

Pai da logic... si mie imi placeee laughing daca te-ai prins si de ce

16 răspunsuri:
| cipri1999 a răspuns:

Pana in 2009 preferatu meu a fost Edge, acum pot sa zic ca preferatu meu este Alberto Del Rio laughing si la Dive Layla imi place

| MikyAndreea a răspuns (pentru cipri1999):

Edge crying a fost si preferatul meu crying inca este intr-un fel love struck daca s-ar reintoarce as fi cea mai fericita de pe Pamant! :-

| theStraightEdgeSavior a răspuns:

Cm punk, este preferatul meu din 2009 si pana acum, iar ca diva imi placea maryse insa numai este in companie din cauza pozelor nud

| Th3Unknown explică:

Si al meu e tot Punk... dar de Undertaker ce ziceti?

| unu111cool a răspuns:

Cm Punk imi place mult dar si John Morrison iar diva AJ:X

| Th3Unknown explică (pentru unu111cool):

Morrison parca nu mai e... ma induci in eroare dar e adevarat.

| Rambokay a răspuns:

John Cena e cel mai tare. Ar fi castigat centura WWE daca nu s-ar fi bagat Big Show. Iar ca diva imi place cum arata AJ.

| theStraightEdgeSavior a răspuns (pentru Rambokay):

Cena e cel mai tare la pupat in c.r

| Rambokay a răspuns (pentru theStraightEdgeSavior):

laughing hai serios acum. Iti spun urmatorul lucru: la summerslam punk pierde centura WWE. La ep 1000 a avut noroc ca l-a ajutat Big Show. Sa recunoastem.

La summerslam exista sanse ca cena sa nici nu lupte, ori va fi un triple threat match cu big show punk si cena ori doar punk vs show, cena putea incasa valiza oricand acum a pierdut, asta-i viata a avut o sansa mare iar alta numai merita...

| Th3Unknown explică (pentru theStraightEdgeSavior):

Ai dreptate... si nu cred ca pierde centura cu toate ca o are de cam prea mult timp

Nu a stricat el sansa. Si toti spun ca la SummerSlam Cena va lupta din nou cu Punk si merita din plin sansa pentru ca nu a pierdut meciul dar la castigat prin descalificare si are dreptul la o a 2-a sansa. Totusi Cena a castigat meciul dar centura o lua doar prin PIN sau SUBMISION. Si chiar daca nu va lupta Cena cu Punk la SummerSlam tot o sa piarda Punk. Chiar daca va vi Cena sau Big Show cu el in ring.

| Th3Unknown explică (pentru Rambokay):

Big Show? Nu cred ca are vreo sansa...Interesant va fi la Royal Rumble

De unde sti tu ca o sa piarda centura? poate ca o va pierde poate ca nu, si oricum il prefer pe big show campion decat pe cena

Stiu ca o sa piarda pentru ca stiu ce poate Cena si ce poate Punk. Tin si cu Punk pentru ca imi place cand fac echipa aman2 iar cand i-a dat big show pumnul ala lui cena punk nu stia ce sa faca. Sa il acopere pe cena pentru un pin sau sa il lase in pace. A fost o chestie de prietenie pentru ca lui Punk ii place cat de cat de Cena. Dar tin cu Punk pentru ca face echipa buna cu Cena. Dar crede-ma ca o sa piarda centura. O sa vezi la summerslam.