Dacă cei 96 jurnaliști din întreaga lume care aveau drept de vot, au decis așa cum au decis, inseamnă că așa e normal să fie
Halland. A luat tot ce s-a putut anul asta cu Manchester și totuși nu a luat nimic.
Corect, deci situația sta cam așa: Modric a fost contestat ca a luat el balonul, anul urmator i l-au dat lui Messi acesta a fost contestat la rândul său și apoi s-a luat decizia să se ia în calcul doar sezonul competițional și așa iar a profita Messi de forma de acordare luand Cupa Mondială, eu sunt fanul lui Messi bine acum îi o gloabă dar idea e ca nici halland nici mbappe nu au un statut peste Messi la nivel mondial chiar dacă evident sunt mai buni pentru ca sunt mai tineri dar momentan Messi e un mit, o legendă, nu cea mai talentată sau nici cea mai mare probabil, dar asta e situația.
Recapitulare: Messi a profitat ca nu s-a luat în calcul doar sezonul competițional și a luat în locul lui Lewa pentru ca a castigat Cupa America parca, apoi când s-a luat în calcul doar sezonul competițional iar a profitat ca a căștigat Cupa Mondială si a luat în locul lui Halland să zicem sau Mbappe.Iar dacă i-ai dat când a căștigat Copa America trebuia să-i dai acum când a luat Mondialul.Eu nu mai speram ca va lua si anul acesta dupa faza cu Lewa când a luat în locul lui, dar ideea de baza pe care nu am luat-o în calcul este mitul Messi la care nici măcar nu visează Lewa, si la care nu sunt Halland sau Mbappe la momentul de față.