Mie imi place wwe si roh
wrestlerii preferati Undertaker, Cena, Triple h
diva melina
WWE e mult mai interesant ca TNA. Este si spectaculos in acelasi timp. Iubesc wrestlingul si ma uit zilnic la TV sau pe net la Raw si SmackDown! Oricum imi plac mai multi wrestleri: Undertaker, Triple H(apropo cei doi se vor bate la Wrestlemania XVII), John Cena, Rey Misterio si Edge desigur.
Ii urasc pe cei din Nexus si The Corre, pe Alberto del Rio(mai ales pentru ca a castigat Royal Rumble), pe Kane, pe Miz si pe Dolph Zigler.
In divizia feminina ma intereseaza mai putin, dar e un wrestling placut. Diva mea favorita este desigur Eve Torres. Din totdeauna a fost diva mea favorita.
Wrestlingul nu exista. poate se mai lovesc accidental, dar asta nu e lupta, e teatru.
Daca vrei ceva frumos uita-te la box...la luptatori in cusca dupe 12 noapte,unde se bat de-si rup oasele,cu pumnii goi, tipa se trantesc, ies plini de sange.aia treaba nu teatru de wrestling. Cne e de acord cu mine sa zica pro.
Mie sincer mi se par cele mai tampite sporturi astia voua va place dar ganditi-va ca sunteti voi acolo si muriti pentru o amarata de centura asta nu e sport e salbaticie ne omoram ca animalele pentru nimic doar ca sa aratam ca suntem mai tari
Imi place Wrestling-ul
Eu prefer si WWE si TNA. Wreslerul meu preferat e Johhn Cena ( sau cum se scrie )
Prefer WWE desigur e mult mai frumos mult show,imi place si istoria lui, preferatii mei sunt: Edge,Sheamus,Cm Punk,Daniel Brian,John cena(mai putin,inainte imi placea dar acum ma cam enerveaza),Kane,Undertaker, Shawn Michaels, Triple HHH, mi-a placut DX Shawn Michaels si Triple HHH au fost in momentul ala unii din preferatii mei, mai am multi wrestleri preferati, ...La categoria feminina imi plac:Aj:X, Kely Kely si putin de Eve Torres. Iubesc WWE :X,.WWE Forever:X
Wrestleri; cm punk,brock lesnar,daniel bryan,kane,undertaker,hbk, sami callihan, as styles, kazarian, bully ray,
Imi place WWE si am multi preferati:the miz,edge(chiar daca nu mai e), christian etc. iar preferate:maryse, natalya si gemenele bella.
Eu prefer wwe-ul pentru ca este mult mai tare decat tna! si wrestlerul meu preferat este:JOHN CENA,triple h,undertaker,randy orton, EDGE(ft ft ft mare pacat ca a plecat)si kofi Kingston! si diva mea preferata este eve torres! a da, si nu-mi place Nexus si the corre! fundita
Eu prefer wwe pentru ca are meciuri extreme cum ar fi extreme rules a quick money in a banck wrestle mania hell i a cell P.S pe 19 August sumer slam
A si wrestlari mei preferati sunt Kofi,Cena,Kane, Bugeymen, Rikisi, Orton, Goldust si cam atat.
Mie imi place wwe superstari mei preferati sunt : john cena sin cara kofi Kingston dive : Aj.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Myssteriusthanlife întreabă:
SchiZz20CMrecords întreabă: