Chelsea a aratat inca din partida tur cand a castigat cu 1-0 in fata barcelonei ca are o aparare indestructibila, insa in retur dupa parerea mea a avut probleme din cauza ca terry, chiar capitanul lui chelsea a fost eliminat inca din prima repriza. Chiar si asa in inferioritate numerica Chelsea a revenit de la 0-2 si a egalat la 2-2, cat despre messi, eu zic ca nu se poate compara cu jucatori precum Pele, Maradona, Zidane sau Luis Figo din moment ce el nu e in stare sa inscrie nici din penalty .
Echipa ta preferata varzelona a fost umilita de bayern 0-4 si 0-3 doua meciuri in care jucatorii barcei nu au existat, care mai este treaba cu ''varzelona este cea mai tare'', pardon barcelona cum spuneai tu?
Anul trecut i-a umilit chelsea, acum bayernul, eu nu pricep ce iti place asa tare la echipa asta in fine bl/ondo ) hoppa varzelona style, hop ))))
Hmm, ce problema ai tu cu ceea ce imi place si ce nu? Scuteste-ma de cheful tau de bataie de joc si de glumele tale de 2 bani. "Intelligent people are full of doubt while stupid people are full of confidence."- Charles Bukowski.
:*