Din cate stiu, nu e nimic stabilita inca.Ar fi trebuit sa se bata cu Ben Saddik, dar respectivul a anuntat ca a avut o accidentare la spate in timpul antrenamentelor si nu poate participa.
Cat despre Rico, jos palaria, nu am ce sa zic.E un luptator foarte bun.E cel mai rapid si exploziv luptator de K1 pe care l-am vazut.
Doar badr hari putea sa îl bata dar a făcut schema aua în aer cu piciorul și sa accidentat, prost rău marocanul. Da, asa este, e un luptător mare Rico.
Se joaca cu conor olandezul, gândește-te ca la bătut pe jamal Ben saddik destul de ușor, și marocanul ala s-a jucat cu "romanul " nostru benny adegbuyi, care Benny la bătut ușor pe legenda badr hari. Conor nu se bate în galele local kombat ci practica MMA și cred ca s-a retras.
Nu-i ai idei câta forța are ăla
Am idei, ca ma uitam des la asa ceva, olandezul e de la categorie, ala e de categorie mai mica, pe conor la bătut nate Diaz, Dustin poirier și khabib nurmagomedov deci și o luat bătaie de la câțiva, Rico nu o pierdut nici un meci uin ultimul timp o bătut tot ce a prins. La bătut se 2 ori pe badr hari gândește-te ca e mare lucru, nu are nici o șansă cu Rico ți am zis ala e de categorie ușoară, Rico e la categoria grea, din câteva bucăți îl face praf pe conor. Știu ca e bun conor da Rico asta nu prea are adversar.
Cu Benny a avut chestie de noroc pur și simplu. Important este că l-a învins indiferent cum a dat.
totuldesprenaturasiaventura întreabă:
scosmynnnn întreabă: