Multi oameni! Daca ai o alimentatie cum trebuie si faci mult sport (mai ales exercitii de tip cardio) slabesti! Am multi prieteni care au slabit cu l-carnitina.Recomandat este sa o iei de la firme mari gen Dymatize, ON sau chiar Biotech.Cei de la Biotech au l-carnitina foarte buna.
Iti recomand sa nu incerci asa ceva. Nu am auzit de multe persoane care au folosit aceasta "dieta". Totusi, poate nu sunt eu informat, cauta pe google mai multe informatii... Eu, unul, nu ti'as recomanda.
Eu am folosit si am fost foarte multumit de ea, inca folosesc, dar nu te baza numai pe carnitina, ai grija la dieta si baga cardio din greu! bafta.
E un supliment alimentar, care ajuta la arderea grasimilor prin transformarea lor in energie.
Se gaseste si in pieptul de pui si in alte alimente.
Auzi, drog... daca esti paralela cu nutritia ( si cu gandirea in general ), abtine-te
De unde sti tu ca nimeni? Probabil cei care au luat si nu au respectat cum trebuie alimentatia si sportul in speranta ca vor slabi fara sa faca sacrificii.
Da, carnitina este produsa si de corpul nostru. Gasesti aici mai multe: www.superset.ro/collections/l-carnitina-slabire-carnitina
Pastilele alea te slabesc pe tine, dupa ce le iei itivor slabi si muschii si tu, devii ca ceapa
Alexa1234a întreabă: