| MrFunky2 a întrebat:

Cine ar castiga lupta dintre un tip care face Judo si unul care face taicuando? Vreau raspunsuri cu argumente dupa modul in care lupta fiecare.

3 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Niciun stil de luptă din lumea asta nu-ți garantează victoria asupra unui alt stil de luptă. Totul depinde de practicanți.

În general, dacă un boxer îți strecoară un pumn cu 400 kg forță, sau un luptător de capoeira o lovitură de picior cu 860 kg forță, este complet irelevant ce stil de luptă practici.

Oasele se rup la fel și la cei care practică judo și la cei care practică Kung-fu.

Cel mai sănătos ar fi să renunți la întrebarea "ce stil de luptă câștigă" și să începi să-ți pui niște întrebări mai pașnice și mai folositoare.

| vafurferudinfatablocului2007 a răspuns:

Ala care injura de morti.

| TheoCN87 a răspuns:

Sa zicem ca ar fi de aceiali nivel, luptatori sumo sunt doar categoria grea laughing si un practicant de taekwoando tot de grea. Ar învinge Luptătorul de taekwoando, pentru ca stie sa lovească cu pumnul si picioarele. Dupa o lovitura aplicată pe muschii adversarului nu cred ca o sa resiste nu-i invatat cu asa ceva. Singura lui șansa ar fi sa il prindă la sol, dar si acolo il poate lovi. El nu stie ce sa faca acolo doar sa il țină.