Castiga Barcelona pentru ca joaca acasa, pentru ca daca nu castiga cel mai probabil pierd titlul, a revenit Iniesta si plus ca Bale este acidentat.
Are doar petarde pe aparare, si Neymar nu mai stie de capul lui, doar impresii are in capul ala. Suarez e urmasul lui Messi acolo,, si cand ma gandesc trebuia sa fie jucatorul lui ARSENAL, l-a ratat distrusul de W0nger in ultimele secunde de mercato, dar asta-i viata cand ai un h.a.n.d.i.c.ap.a.t la conducerea clubului, nu-l mai vad plecat odata, bosorog tampit! Este mai mult decat evident ca Varza e decimata, maxim 2 ani le mai dau si vor ajunge in mediocritate!
De cand ma tot cert cu fiecare microbist in parte pe forumuri zicand asta, ca w0nger e cel mai expirat si idiot antrenor pe care il poate avea o echipa de fotbal.
Nu pleaca daca nu pleaca si Kroenke,, vampirii absoluti de la Arsenal. Klopp de venea aici, ne facea imbatabili, eu il prefer pe Grande Simeone
Cum sa n-aiba jucatori? Cu echipa asta se poate bate de la egal la egal cu oricine. Poate doar Bayern sa ne puna probleme reale, si Barcelona cu un Messi si Suarez in combinatii letale, in rest ne masuram forta cu oricine in fotbal. La ce echipa avea Arsenal acum fix 10 ani,, luam Ucl la pas, dadea Henry in oricine precum isi luau bataie hotii de cai.
E cel mai complet jcuator din istoria fotbalului,, Ronaldo se inclina in fata maretului Henry, Zidane era cam la egalitate cu el, sau ma inclin spre Henry. Nu ai cum sa nu iubesti acest mirific OM/
L-am judecat pentru plecarea aia la Varza in 2007, simteam ca innebunesc cand il vedeam pe Grove jucand in tricoul Barcei in fata propilor fani impotriva lui Arsenal, aproape ii venea sa rupa tricoul ala infect de pe el si sa il imbrace pe cel tunar si sa joace pentru noi avand lacrimi in ochi. Ce vremuri... cand facea ce dorea cu Premier League!
Barcelona joacă acasă şi are acum lotul complet, revin Iniesta, Pique şi Suarez (cartonaşe) şi trebuie să recupereze din cele 6 puncte care o despart de Real. Pe de altă parte Real are un șir senzațional de 6 victorii consecutive însă si câţiva accidentaţi de marcă, Bale, Coentrao, Kroos şi Morata!
Cota la pariuri este 1.85 4.05 3.80. Merg pe mâna Barcelonei, deci victorie Barca! Baftă!
Barcelona pentru ca Messi daca are chef( si va avea) iti bate orice adversar de unul singur.
O sa fie meci de goluri: Peste 2.5, Marcheaza Ambele si bate Real Madrid. Nu am niciun argument, sper doar sa castige pentru ca tin cu ei.
In fotbal se poate intampla orice, mingea e rotunda..Barcelona are avantajul terenului propriu dar sa ne aducem aminte ca Zidane i-a batut la primul lui El Clasico..si daca nu joaca Bale ce?! Lucas Vazquez poate juca foarte bine daca e pus unde trebuie. mizez pe un 4-4-2 nu stiu de ce. cu James mijlocas stanga si Lucas Vazquez dreapta iar in atac Ronaldo-Benzema..acum sa vedem ce se va intampla
anonim_4396 întreabă:
razvanx3 întreabă: