Si eu cred ca e o pierdere de timp, sunt luptatori dar nu imi atrag deloc atentia. Daca tie nu iti place smack down atunci de ce ai poza la avatar cu 2 indivizi care fac parte din el?
Eu cred ca e mai mult de cat o prostie sa te bati.uau foarte interesant, si in plus ce sa vedem la tv, cum se bat doi ursi si nici nu ii doare, se prefac, m-am uitat o data si se dadeau in specatacol, i-a dat unul altuia peste cap in gluma dupa ce au terminat si celalalt la fel si apoi iar pana au inceput sa se ia la bataie razand
Ciudat...
Misogin esti prost sau chior? e doar o persoana cealalta e tot edge numai ca e facuta cu efecte speciale chiorule (scuzati expresiile)
Si eu am fost fan wrestling si imi placea de randy orton cand eram mic chiar credeam ca se bateau dar. mi-am dat seama ca se prefac ca ei dupa ce se bat au luat banii de la producatori si merg cu totii la o bere
Tot ce vezi la wrestling este fals si ma refer la :pumni, picioare, palme... lovituri de genu asta. Este pur si simplu un trucaj, care pare sa loveasca dar de fapt nici nu il atinge si se prefac intr-un fel copilaresc dandu-se lovit ca in filme!
wrestlingul este un sport de contact. Am prieteni care il practica si care stiu sa iti rupa un picior sau o mana odata ce te-au pus jos. Ce se da la Tv nu e wrestling. Este doar o imitatie ieftina cu costume de homosexuali unflati de steroizi
anonim_4396 întreabă: