Salut. eu nu ma uit la Wrestling...dar am auzit ca John Cena este ff bun Funda, te rogg
Eu zic ca cei mai buni sunt ::: Randy Orton, John Cena si Sin Cara (parerea mea) :*
Pai tinand cont de revista PWI care a declarat ca cel mai bun wrestler din ultimul an (perioada august 2010-iulie 2011) este The Miz, eu zic ca Miz este cel mai bun wrestler(cel putin din ultimul an) . Oricum John Cena NU este cel mai bun wrestler, CM Punk il intrece cu mult , asta s-a dovedit la Money in the Bank 2011
PS: Cel mai bun wrestler este The Miz, because he`s Awesome :X
Draga Allyynache, Cm Punk l-a batut pe Cena de vreo 3-4 ori doar in 2010, iar Miz a castigat premiul pentru cel mai bun wrestler din ultimul an pentru ca in 2010 a castigat centurile la echipe cu Big Show, Centura US (pe care a detinut-o 11 luni din 12), a castigat meciul Money in the bank al raw-ului, si a devenit campion WWE, aceasta centura tinand-o la el pentru 160 de zile, adica cea mai lunga domnie din postura de campion wwe din ultimii 3 ani, iar in 2011 a castigat main-eventul la WrestleMania in fata lui John Cena . Plus ca, John Cena a declarat pe Twitter ca Miz este omul care munceste cel mai mult in companie si ca merita sa fie in varf . dar oricum fiecare cu idolii lui :*:*. Si am vazut ca a mai spus cineva ca Sin Cara este cel mai bun wrestler, si pot spune ca sunt 80% de acord cu el/ea . Pt ca Sin Cara e mexican, si se misca grozav in ring, este un zburator de elita, si are niste manevre spectaculoase :X :X :X, dar nu cred ca e INCA cel mai bun
TeamHellNo întreabă: