Real-Chelsea e echilibrat dar ceva imi zice ca va trece Real mai departe, Zidane e mai antreor decat Tuchel, Real are mijlocul mai experimentat decat chelshistii.
PSG-City, greu de zis aici, City e mai in forma decat PSG, pare mai buna pe aparare, iar Guardiola l-a cam batut pe Pochettino pe unde l-a prins, dar depinde foarte mult de diversi factori.
United-Roma, e ca si calificata United in finala, ii dezmembreaza pe romani, dincolo Villarreal-Arsenal e greu de tot, Arsenal are un sezon naspa rau, a ajuns taras pana aici, sper sa-i scoatem pe spanioli, am mai avut 2 duble cu ei in trecut si i-am eliminat de fiecare data, Arsenal va da totul, e singura sansa de a sterge cu buretele tot sezuonul dezastruos din campionat si de a castiga EL pentru a juca in UCL sezonul viitor care inseamna bani, atragerea unor transferuri rasunatoare, performanta, dar o motivatie si mai mare e faptul ca va juca cu una din cele mai mari rivale de-a ei in finala, cu United...sunt convins ca Arsenal va da de pamant cu Villarreal, e mai puternica si cand Arsenal e motivata e capabila de multe lucruri. COYG
Cred ca finala va fi real Madrid-Manchester City
Chelsea nu are nici o șansă cu R eal Madrid.
Europa league o câștiga Manchester United 100%
1-1 s-a terminat aseară, dar tot realul va merge mai departe. Dacă pierde realul la chelsea nu mai sunt fan real Madrid
Chelsea si Manchester City vor trece mai departe și in UEL Villarreal si Manchester United.
razadeluna întreabă:
anonim_4396 întreabă: