| BoTa_Cristi_1990 a întrebat:

Cine credeti ca v-a castiga EURO?

Răspuns Câştigător
| P1x3lMD a răspuns:

Principalele favorite sunt desigur:Germania, Olanda si Spania.Un loc in finala cu putin noroc il poate prinde si Franta, cit despre Portugalia....nu are sanse sa iasa din grupe.....adica ar trebui sa bata sau pe Olanda sau Germania, lucru care cred ca nu il va reusi intr-un meci oficial nici peste 10 ani.
In semifinala vor ajunge Spania, Germania, Olanda si Franta iar in finala GERMANIA SI OLANDA.In final Nemtii se impun cu 2-1
Concluzie:GERMANIA

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Germania nu, Olanda cam slaba si Spania ar fi ceva ca aia sunt masinarii de lupta chiar daca as vrea sa piarda pentru ca au castigat destul pana acum.

| benny a răspuns:

Germania, Spania, Olanda, Rusia cam astea sun favoritele dupa parerea mea, dar as vrea sa vad Germania in finala

| P1x3lMD a răspuns (pentru benny):

Sincer,Rusia este o echipa exceptionala, dar nu cred ca vor trece de sferturi fiindca daca se califica vor intilni Olanda su Germania

| emylian92 a răspuns:

Germania
Spania
Olanda

| matadoru a răspuns:

Anglia sau Spania!

| NuMaiConteazaNumele a răspuns:

Germania sau Spania...din nou big grin

| IBelongToJesus a răspuns:

Cum a zis si googlepixel si eu cred ca tot Germania si Olanda vor fi in finalawinking

| dudutzzu a răspuns:

Spania domina lumea fotbalului Mondial, deci pariez pe ei.As fi crezut ca va fi anul Germaniei insa mau dezamagit in amicale...

| P1x3lMD a răspuns (pentru dudutzzu):

Amicalele nu inseamna nimic, joaca doar cu jumatate din echipa de baza niciodata sa nu iti faci pareri despre echipe din amicale

Întrebări similare