Sincer, eu sper sa castige Croatia. Merita, chiar daca nu a jucat prea bine cu Danemarca. Totusi, cred ca o sa castige Brazilia. Sunt foarte organizati si au jucatori de valoare.
Croatia are un joc prea monoton, daca e sa intalneasca o echipa mai agresiva o face praf.Ai sa vezi, castiga Franta meciul.
Franta va castiga mondialul, Spania a fost jalnica la acest mondial, Portugalia la fel, Germania a fost penibila, iar Argentina a fost doar de umplutura, a fost doar o minune ca au iesit din grupe.
La Mexic-Brazilia a fost cusut cu ata alba....Mexicanilor nu le dadea nimic bun cand erau faultati, cu toate ca le scotea galbenul la orice nimic.
Brazilienii au fost favorizati, e evident.Si Neymar, un mascarici...A tras de 2 minute si se tavalea ca naiba pe jos.La asa simulare ii putea da rosu direct.
Totusi, vorbim de Belgia care are atatia jucatori de creatie carora daca le lasi spatii, te ucid la drum lung.
Mi se pare mondialul asta asa o nefacuta, Rusia in sferturi, Germania acasa, Italia si Olanda necalificate, in schimb Elvetia si Suedia isi au un loc rezervat in sferturi, nu mai e ca inainte.
Iara va certati pe echipe dale la jalea de echipe din Spania,din Anglia,alea sunt ardei umpluti
aia nu-s spanioli,aia nu-s englezi si asa mai departe,sunt o adunatura de jucatori bagati la ardei umpluti. Spania, Anglia, Germania si restul tarilor acum arata ce pot, ce jucatori au, mai lasati e chipele de cluburi, aici la mondial se vede care e bun si care nu.Brazila cred ca o sa castige.Franta pfff pai aia is fotbalisti, au castigat pana acu la plesneala
BlueDark întreabă:
alexx102428 întreabă:
Andrei16263829 întreabă: