anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine credeti ca va castiga finala din seara asta de la Madrid? Eu sigur nu voi merge pe Liverpool nu merita sa ajunga pana aici.

20 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Liverpool

| Drimmero a răspuns:

Liverpool sper sa faca o planeta intreaga fericita, e cea mai mare echipa a Angliei!

Ciocu' mic tuturor barcelonistilor balcanici, Liverpool din 10 meciuri jucate iar cu Barza, v-ar calca in picioare de minim 9 ori.

| sabin89 a răspuns:

Şi totuşi, Liverpool. Dacă au fost în stare să le dea 4-0 lu' Barcelona...ce-ar mai fi de zis!

| Sn4k3 a răspuns:

Tin si eu cu Barca, dar n-ai cum sa zici ca nu merita Liverpool finala. Au jucat bine si mai ales dupa finala de anul trecut, cu atat mai mult. Mi-e indiferent, ambele merita. Sper doar sa fie un meci frumos.

| Plato a răspuns:

Liverpool, fara niciun dubiu.

Cum sa zici ca nu merita? laughing
Trebuie sa fii obiectiv, chiar daca tii cu Barca. Liverpool i-a umilit, le-a dat dauna totala, ca in curtea scolii s-au jucat cu ei.

Ai vreun argument relevant ca sa zici ca nu au meritat sa ajunga, in afara de faptul ca ti-au nenorocit favoritii?

| Drimmero a răspuns (pentru Plato):

Asta nu intelege nimic din sportul numit fotbal. E barcelonist balcanic.

| Xenoverse1 a răspuns (pentru Drimmero):

Tu nu ai nevoie sa comentezi pe aici, apropo ce a facut Arsenal in finala?

| Drimmero a răspuns (pentru Xenoverse1):

Asta e valoarea,, Arsenal nu-i suficient de buna pentru a juca in UCL la anul. Nu-i deloc o tragedie, in schimb Bar$a a cheltuit sute de milioane sa fie eliminata consecutiv sezon de sezon. Ati avut noroc anul asta ca ati dat de o United in carje prin sferturi ca nu treceati nici acum de ele!

| Cosmin86 a răspuns (pentru Drimmero):

Fotbalul e un sport? Probabil cel mai stupid sport ever laughing

| Drimmero a răspuns (pentru Cosmin86):

Dar ce e? Joc de popice? E dreptul tau ai o parere dar din pacate pentru tine nu are nicio baza reala. Pareai om cerebral,, dar ai pus o intrebare cretina.

| Xenoverse1 a răspuns (pentru Drimmero):

Barca putea sa elimine si pe Liverpool daca jucau serios pe Anfield. Si nu luau primul gol rapid.

| Drimmero a răspuns (pentru Xenoverse1):

Daca si cu parca... v-au dat 4-0 si au fost superiori, punct.

| RAY a răspuns (pentru Cosmin86):

Ma mir ca spui asta ca barbat

| Cosmin86 a răspuns (pentru RAY):

De ce? un barbat trebuie sa se uite la 11 oameni care alearga dupa o minge? si la prima atingere se tavalesc pe jos, etc? Nu m-am mai uitat la un meci cred ca de vreo 6 ani laughing

Eu ma uit la sporturi adevarate.

| RAY a răspuns (pentru Cosmin86):

Eu doar la mondiale, europene, finale

| RobertMoon a răspuns:

Liverpool va câștiga, daca a făcut pipi pe echipa ta asta nu înseamnă că nu merită, ba din contră. I-a umilit pe Barcelona și a arătat că au un grup foarte bun, fără vedete de milioane de euro, să vedem când se retrage Messi unde mai ajunge Barcelona laughing nu mai prinde nici semifinala, s-a zis cu voi.

| cfrtobias a răspuns:

Liverpool va castiga

| cfrtobias a răspuns:

0-2 Liverpool

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am visat ca se termina 1-1 dar voi paria pe liverpool. sper sa nu se adevereasca visul

| LucyuST a răspuns:

1-1, final 1-0 Liverpool