Cm Punk ramane campion 100%! indifernet de circumstante...imi dai funda daca ramane?
Ei bine, se pare că CM Punk scrie încet dar sigur istorie într-o perioadă mai nefericită a WWE-ului. Survivor Series a fost noaptea trecută, iar CM Punk este în continuare campion WWE.
- Mai multe detalii aici: http://www.wwe.com/shows/survivorseries
Si eu cred la fel. Deoarece Ryback este mai puternic si mai rapid... Desi Cena si Ryback s-ar putea sa faca la inceput echipa sal bata pe Punk si dupa se bat intre ei. Si s-ar putea sa uite de Cm Punk si sa se epuizeze amandoi apoi vine si il numara pe unu din ei si iar castiga Punk...
Cu siguranta prostul ala de PAUL HEYMAN
o sa vorbeasca cu Cm Punk si vor vorbi cu cineva ca sa se bage (in asa fel incat sa ramana el cu titlul) SPER SA NU RAMANA SI SA O IA CENA... dar nu m-as supara nici daca o va avea RYBACK pentru ca m-as multumi sa ramana idiotul ala fara centura.
Vom vedea joi.
Amuzant faptul că în primăvară CM Punk era la fel de " tare " ca cena, iar acum e " idiot ". Mentalitatea asta...
Este idiot pentru ca el cere RESPECT dar nu stie sa-l dea.
Nu ma indoiesc ca este bun dar a inceput sa fie nesuferit, inainte il adoram dar de cand cu 'respectu' ma cam plictiseste.
Ok, ok.
Cum spuneam si acum a ramas tot el cu centura.
xdBixii întreabă: