Sunt fan Federer dar la masculin cred ca Murray/Djokovic...iar la feminin Williams/Azarenka.si cei care spun ca Serena nu poate fi oprita ultima oara a fost batuta la Cincinnati...deci eu cred ca sunt cam egale in momentul de fata cu putin avantaj Serena, dar nu se stie la baieti aia 2 sigur, Nadal si Federer n-au sanse!
Da, intr-adevar Nadal nu a avut nici o sansa... ))
Poarnea ca favorit chiar, dupa seria din aceasta toamna!
Bine ma, bravo ma...mutantul drogat a castigat! bravo lui!
Esti doar un frustrat!
Nadal e un model pentru orice sportiv, nu s-ar dopa niciodata cu stirea sa!
Bine,bravo sa fie modelul ''atletismului''.ba baiatule,tenisul o sa moara o data cu retragerea lui Federer, spectacolul o sa dispara o sa vedem numai jucatori antrenati cu o rezistenta uluitoare, cu cat mai multe puncte luate din serviciu:ca isner, querrey, raonic etc.si jucatori cu mult antrenament ca:nadal, djokovic, murray si fara prea mare talent.de aia federer va ramane in istorie ca cel mai bun jucator deci ''jucator" de tenis, talent frate nu tacaneala. uita-te si tu la us open 2013 nadal vs djokovic 54 de schimburi de mingi intr-un punct. vrem talent, nu servici, antrenament si tacaneala! si vezi ca a dat Zlatan gol.
In raspunsul asta sunt de acord cu ce ai zis, dar daca esti fan Federer te rog fii realist! Se poate juca tenis si fara Federer chiar daca e cel mai bun din istorie (e si parerea mea)!
Ibrahimovic întreabă:
Heart2014 întreabă:
Mada_5282 întreabă:
Cipi1212 întreabă: