Cristiano Ronaldo...dar nu are importanta cine e mai "simpatic" ca nu sunt top-modele, sunt fotbalisti!
Messi imi este mult mai simpatic, are chipul mult mai prietenos decat C. Ronaldo.
Messi e mai simpatic pentru ca este mai micut, are o fata de prieten adevarat, etc.Ronaldo e "musculos".
Sincer Messi pentru ca pare asa modest, e mic si nu se vede pe fata lui frustrarea atunci cand e dezamagit, incearca mereu. Ronaldo mi se pare prea ingamfat, mereu vrea sa iasa in evidenta si cand nu are reusite se razbuna pe altii, mereu il tradeaza fata si gesturile, Ronaldo e usor de citit. Oricum ambii sunt 2 jucatori geniali, ma bucur ca traiesc in aceleasi vremuri cu cei mai buni 2 jucatori din istoria fotbalului si acum sa nu sariti sa imi spuneti ca ba ala sau ala e mai bun. Messi are 4 baloane de aur si e cel mai bun jucator de pe glob, e adevarat ca ii mai lipseste o cupa mondiala dar altii au castigat doar o cupa mondiala cu ajutorul echipei in rest nimic deci Leo Messi este deocamdata cel mai bun jucator din istoria fotbalului.
Messi pentru ca este un baiat de gasca, cuminte.Ronaldo nu mi se pare un om de treaba ca Messi.
Messi e mult mai simpatic, Ronaldo are fizic si aspect dar nu e mai simpatic ca Messi.Dar din lume cel mai simpatic e sau era de fapt Paul Gascoigne(sau ceva in genu).
Messi deoarece e foarte mic, si cand da gol nu se bucura cum se bucura Ronaldo. ex. la nu stiu ce meci Ronaldo si-o aratat muschii iar Messi cand da gol il felicita si pe ala care i-a dat pase.