Eu am facut volei vreo 2 ani de zile. Si e un sport foarte frumos, adica eu de abia asteptam sa joc. Pe langa faptul ca intr-un meci trebuie sa tii cont de multe reguli si sa alergi mult(ca la orice sport) e foarte bine. Dar daca esti la inceput o sa-ti ia ceva timp sa inveti sa joci (foarte)bine cam 2-3 luni. Si ajuta f. mult si in dezvoltarea corpului, la sanatate. Si important este ca la acest sport sa nu fii indiferenta. Adica, am pierdut o minge, las-o asa.nu conteaza. Trebuie sa tragi tare. Il recomand. e super ok, parerea mea
Bună Teo!
Eu practic sportul ăsta și să fiu sinceră mi se pare minunat, este ca un hobby.
Dacă ști și îți place poți ajunge sus!
. Baftă la volei Teo, să ajungi tot mai sus ^ ^
Io am intrat la liceul sportiv la volei...dar nu prea stiu dar imi place la nebunie
Hey eu nu joc volei dar am jucat de cateva ori la scoala si mi se pare
funny :p faza e ca nu putem noi sa iti zicem acum u esti regele/regina care alege si decide in viata ta nu te lasa influentat de deciziile altora daca Tie iti place Voleiul ar trebui sa incerci nu sa asculti parerile altora Bafta si mult noroc
Heii . Eu fac volei de aproape 5 ani. Ador acest sport, dar cateaodata imi doresc sa fiu afara ca toti ceilalti copii de varsta mea . Pun suflet in ceea ce fac. Imi iubesc coechipierele
alexandra1111111 întreabă: