Eu,...pentru ca ia pus intr-o seara o punga de hartie pe cap...ar trebui sa aiba un meci 1 la 1 cu randy ca o sa ia bataie(el se baga in meci ca sa il incurce pe randy si sa nu fie atent la urma urmei reusea sa il "bata" pe randy numai dupa ce era deja distrus de matahala aia mark henry)eu cred ca lui cody rhodes ii e frica de randy
Eu.Se baga in meciuri pentru ca profita ca Randy a fost batut mar de Batoza. Faptul ca i-a pus o punga pe cap inseamna ca vrea sa il provoace.Nu stiu acum daca esti de acord, dar Rhodes e MUUUUUUULT mai slab decat Randy Orton.Asta e parerea mea
Bafta!
Cody Rhodnes nici nu arata frum e un mare prost pentru ca se baga in meciuri probabil e invidios pe randy si de aceia se baga in meciuri sau nu vrea ca Randy sa aiba din nou cetura cred. Funda plz
Buna pai indiferent ce ar face eu sunt nebuna dupa cody rhodes il ador dar normal caa nu imi convine ce face el pentru ca si de randy imi place dar. sper saaiba meci cu randy orton 1-1 si sa il potoleasca pe cody.dar e asa frummmm:X:X:X
bye.
Fiecare se baga in meciurile altora cu scopuri personale si daca e sa gandim asa au chiar multe probleme personale cu oameni care ii ataca... in fine daca as fi eu manager general in wwe nu as mai da voie sa intervina nimeni in meci... iar cody rhodes nu e singurul care face asta mai sunt multi ca el care intervin in meciuri