anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine imi da si mie o dieta sau ceva care sa ma faca sa slabesc un sfat am 10 ani si am 44 kilograme... naspa rau si de 3 saptamani incerc sa dau jos de pe mine mananc regulat si sanatos si abia am dat 3 kilograme jos. oare ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| hegemon88676 a răspuns:

Sa iti zic ceva, cred ca e foarte bine ca ai slabit un kg pe saptmana, daca vrei sa afli cum vrei sa slabesti mai mult ( oricum, ai slabit prea bine), incearca la doctor sau asteapta alta persoana de pe TPU! Oricum, bafta la slabit! fundita?

6 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Pe site-ul asta gasesti cum trebuie alcatuita o dieta normala: http://www.mypyramid.gov/
Si uita de cure de slabire si alte prostii de genul asta, daca faci asa ceva la varsta ta, te-ai nenorocit pe viata.
Ce ar mai trebui sa faci in plus, pe langa o dieta normala adaptata la persoana ta, sa bei suficiente lichide (apa, ceai, suc natural facut la storcator si nu sucuri din comert) si sa faci cat mai multa miscare (atletism, inot, etc).

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru ultima oara suunt baiaaaaat

| UbexFlo a răspuns:

Tine-o tot asa, nu e bine sa slabesti prea mult deodata pentru ca devii anemica.happy

| RainUmbrella a răspuns:

Eu am 11 si am 45kg. Adevarul e ca eu am si 1, 58 cm! S-ar putea sa fie si cazul tau daca esti inalta pari grasa doar din aceasta cauza! Nu cred ca trebuie sa slabesti! Nu e normal ca la varsta ta sa tii dieta! Mai ai de asteptat! Tu nu trebuie sa tii dieta doar sa faci sport! Ai grija nu prea mult sport ca faci febra musculara!

P.S Chiar daca arati grasa vei avea tot timpul din lume sa slabesti cand vei mai creste si acum n-are importanta ca esti doar un copil si te poti imbolnavi!

| PCT a răspuns:

Fai miscare cel mai mult!

| tammyta a răspuns:

Draga mea, si eu cred ca am probleme cu silueta. desi toata lumea zice ca-s nebuna.iti zic si eu dieta mea :eu mananc orice dulce si ori cate doar duminica, si fac cate 2 flotari, 10 abdomene si 15 genoflexiuni in fiecare zi. Fundita?