| Olivers a întrebat:

Cine imi recomanda o dieta care da roade o dieta simpla ce ma ajuta doar la slabire multumesc anticipat tin sa mentionez ca am inaltime de 185 cm si o greutate de 105 kg astept raspunsuri dar nu diete copiate de pe google cu tot felul de alimente de nu am mai auzit de ele!

Răspuns Câştigător
| Lambru_Loredana_1992 a răspuns:

Buna eu am slabit fara stresul unei diete. Iti spun ce am facut eu si poate te ajuta si pe tine. In primul rand nu am mai mancat produse nesanatoase, fara fast food. Dimineata inainte de masa un pahar de apa. Masa de dimineata consta in ceva sanatos si consistent: rosii, branza, ardei, castraveti, lapte batut (fara mezeluri), dar atentie la cantitati. (ex: Azi de dimineata am mancat 2 rosii stropite cu ulei de masline si oregano si o cana de lapte batut). Dupa masa nu mai mananci nimic pana la masa de pranz care consta in ceva consistent, de preferat mancare gatita (fara prajeli). Atentie! la cantitate, nu umplem farfuria, desi foamea ne poate face sa actionam astfel. Azi de exemplu eu voi manca la pranz pilaf cu carne de curcan. Intre masa de pranz si cea de seara daca ti se face prea foame, mananca ceva usor: un mar, un morcov, o piersica,... Masa de seara sa fie pana in ora 6, maxim 7. Aceasta masa sa fie mai putin consistenta decat cea de pranz si de asemenea atentie la cantitate! eu in seara asta voi manca ciorbita de pui. Pana cand te culci daca ti se face foame bea apa, daca foamea e prea mare incearca o leguma sau un fruct. Pe tot parcursul zilei atentie sa bei apa constant si renuntam complet la paine. Este inutila. A fost greu la inceput, dar crede-ma ca nu ai nevoie de paine. La mine in familie nu se mai cumpara paine in casa si e mult mai bine. Daca ai alte intrebari iti stau la dispozitie. Sper ca te-am putut ajuta. Trebuie sa fii perseverent, ambitios si rabdator.

| Olivers explică (pentru Lambru_Loredana_1992):

Loredana Iti multumesc mult pentru raspunsul tau este de ajutor sper sa slabesc si as mai vrea sa te rog ceva ai putea sa imi zici un program alimentar pe o saptamana intreaga mi-ar fi de ajutor pentru ca tu mi-a zis doar pe o zii si ar fi bine sa stiu pe o saptamna! multumesc anticipat

10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Dietele sunt o dezamagire uriasa, de exemplu rata ta metabolica care e important sa o sti, primul pas e asta sa stii rata ta metabolica, sa spunem ca ai 2500 de caorii rtmb si tu manci 1000 de calorii un timp vei slabi 2, 3 saptamani ca apoi te vei adapta cand iar vei reveni la 3000 de calorii cat manci in prezent te vei ingrasa extrem de rapid, vezi de ce dietele sunt dezamagiri? cei 5% care au reusit sa fie slabi pe viata au ceva in comun culturismul + cardio + deficit caloric e viata, evita fructoza pentru ca da senzatie mare de foame adica dulciurile,patiseria, cofetaria, si nu te infometa aiurea si da manca doar cad ti foame,eu personal recunosc ca manc fara sa imi fie foame,mie mi foame de doua ori maxim pe zi restul sunt pofte atat, nu manca din farfuri mari, tine un jrnal la tine, trebuie sa faci sport mereu mai mult pentru ca organismul se adapteaza mereu, multa bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alergare,{cea mai ieftina varianta, si usoara}mananci dimineata bine, la pranz mai putin si seara un fruct, doua, dar nu pepene de 5 kg. fara dulciuri, bauturi carbogazoase, doar sucuri naturale, si alea cu masura nu toata ziua, fiindca ingrasa si alea.Paine putina spre deloc,. prajeli putine.ori deloc.vei slabi,dar in timp,deoarece slabind brusc,poti face foame dar pielea va ramane atarnand,ca un surplus inestetic, deci, in timp, un an, doi.

| Oana92 a răspuns (pentru anonim_4396):

De fapt, pepenle este foarte indicat in orice regim. Previne deshidratarea, are foarte putin calorii si in plus iti da pe moment o stare de satietate.
E greu sa pui mintea la contributie cand repeti totul ca pe o poezie oh go on

| anonim_4396 a răspuns (pentru Oana92):

Fa oano? mananca tu pepene toata ziua,si mai discutam despre burta si despre glicemie, fara nici o poezie, fiindca eu i-am dat exemplul fratelui meu, care a slabit mult in ultimii doi ani asa cum i-am spus si lui, fara sa se oropseasca cu foamea cand sant de toate, si exemplul meu personal, care dau jos cate 2-3 kg, si cand apar pepenii si strugurii pun inapoi 6-7.de celelalte nu mai amintesc legate de dezechilibrele din corp{Glicemie, lichide, colon, etc.}in plus Fiecare are un metabolism, se cunoaste bine si stie mai bine decat doctorul ce -l ingrasa ce nu, ce-i prieste si ce-i creeaza probleme.Deci hai sa nu facem pe desteptii, si sa raspundem la obiect, si cat mai bine cu putinta.

Discutam, "fa" Jorpalule, cum sa nu... Ramane sa mai aud ca faci diabet de la pepene ca sa fiu perfect multumita de multimea de tampenii citite pe zi de azi. Spor la slabitwinking

Fa tu nu auzi ce spui? de la pepene nu faci diabet dar iti creste indicele glicemicde intri in coma diabetica,si taci,ca stau langa spital,iau tratamentul [Insulina}pentru un diabetic,unul a murit cu picioarele taiate,iar altul a facut saltul cel mare in urma complicatiilor,de crezi ca tu ca oi fi mancand eu bors aiurea,dar daca vrei,esti mai desteapta na,daca asta vrei chiar nu ma deranjeaza,oaaaameniii buni,oana e tare,in nutritie si tratament, pe TPU, e ultrasenioara si pe pe mine cel putin, e calare de ceva vreme o fi secretasra lui Ciprian 69, care nu stiu de ce a ales cifra pozitiei respective.Multumita fa Oano?

Ma surpinde faptul ca poti sa traiesti tu cu tine. Esti mult prea frustrat laughing

Ma straduiesc si-ti cer iertarte ca traiesc si eu pi langa voi, da nu-s eu de vina ca bunul Dumnezeu a hotarat sa traiesc aceste interesante vremuri alaturi de tine, pe aceeasi planeta si in acelasi timp.Inca o data ma rog de iertare, ia sa-te si ignor, fiindca nu-mi place sa intru incaltat in sufletele oamenilor.bafta si sa ne videm si auzim in 3000.

| Daniela1401 a răspuns:

Eu la fel am avut o problema cu kilogramele în plus adică la 166 cântarea 69 de kilograme iar ceea ce am făcut ca să slăbesc a fost: 1 Un abonament la sala de sport
2 Nu manca după ora 6
3 Săritul cu coarda cate 30 de minute pe zi la fel ajuta
4 Dimineața când te trezești mănâncă terci pe apa dar nu pe lapte
5 Staruete sa mănânci varza multă
6 Aptine-te de la mâncărurile nesănătoase