| Anonim123321 a întrebat:

Cine imi spune si mie un program de antrenament pentru toata saptamana(fara greutati) are funda

6 răspunsuri:
| AdamLevine a răspuns:

Sunt foarte multe, eu unu am cunoscut un prieten mexican acum 3 ani si mi-a spus cam cum a fost viata lui prin puscarie, a fost la gradul 3, adica e ca un hol de garsoniera. Vreau sa-ti spun ca avea bratul de 2 ori cat piciorul meu si nu exagerez, era mare tipul. mi-a zic ca facea acest tip de exercitiu de plictiseala in inchisoare.

A inceput sa faca flotari:cate 20 de flotari a cata 3 ture doar dimineata, daca nu poti atatea incepe cu 10, 15.Asta inseamna 20 flotari o tura te odihnesti putin te sutiri...bla

apoi mai bagi o tura si apoi inca o tura, asta inseamna 60 doar dimineata, dar cum am zis daca nu poti la o tura a cate 10, 15...Cu timpul cu cat progresezi, incearca sa faci fac mai multe adica 30 o tura, 40, 50...

Pentru picioare nu sunt foarte mult documentat dar geno-flexiunile cred ca sunt cel mai bune.

| Anonim123321 explică (pentru AdamLevine):

In fiecare zi?

| Cosmin86 a răspuns (pentru Anonim123321):

NU, muschii nu se lucreaza zilnic din simplul motiv ca ei cresc in perioada de odihna, NU cand ii lucrezi. Un muschi are nevoie de 48 de ore pauza.

Iar pentru cresterea masei musculare maresti greutatea, NU numarul de repetari.

| AdamLevine a răspuns (pentru Anonim123321):

Pai faci cam de luni pana vineri asa apoi cum zile tipu de mai jos 48 de ore, adica sambata si duminica