| GulDan a întrebat:

Cine stie Adidasi de alergat la reducere si oferte destul de ieftini.Dar nu online ca sunt mai scumpe. ziceti-mi la ce magazine sa gasesc din Bucuresti.
FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Nickname1890 a răspuns:

Iti recomand sa-ti iei din decathlon 65 de lei. http://www.decathlon.ro/RO/incaltaminte-ekiden-50-barbati-199936457/

Eu am alergat 1 sezon in ei si inca mai tin.

| GulDan explică (pentru Nickname1890):

Par ieftini si frumosi.Dar ideea ie sa reziste si la viteza mare ca fac atletism si bag si maxim nu numai alergat usor.Crezi ca rezista? tu cum alergi.

| Nickname1890 a răspuns (pentru GulDan):

Eu combin antrenamente de rezistenta cu antrenamente in forta si sunt multumit de ei. Un sezon eu zic ca te tin. Sunt de calitate.

Totusi daca faci atletism de performanta poate ar trebui sa mai strangi niste bani si sa iti iei ceva mai performant. Ar trebui sa vorbesti si cu antrenorul sa-l intrebi ce fel de adidasi iti trebuie. Poate ai nevoie de adidasi cu talpa subtire.

| GulDan explică (pentru Nickname1890):

Antrenamente de forta la sala sau la alergat? Eu nu fac atletism de performanta fac abia de vreo 5 luni atletism pana mai progresez vreau sa-mi iau.
Adidasi de aia performanti cu cuie ne da antrenoru cand e nevoie.as vrea sa ma tina cateva luni..si apoi imi strang bani pentru uni mai performanti.

| Nickname1890 a răspuns (pentru GulDan):

Am zis "in" forta nu de forta. Bineinteles am facut si antrenamente de forta la sala, dar si pe pista adica sprinturi. Daca inca nu faci de performanta, eu zic ca sunt ok. Eu personal sunt multumit de ei. Nu fac atletism, dar alergarea este o parte importanta a antrenamentelor mele si alerg undeva la 30km pe saptamana in ei, si nu au nici o problema.

4 răspunsuri: