| Mrkta007 a întrebat:

Cine stie ce e mai bine sa iau proteine sau creatina? am 16 ani si am deja o luna de sala si sa`mi ziceti pretul si cand sa iau inainte sau dupa? dau FUNDA!

5 răspunsuri:
| CosminM a răspuns:

Salut. Categoric proteina. Deoarece, pana la urma urmei in proteina se gaseste de obicei si creatina (depinde de tipul de proteina) creatina e pentru forta, pe langa ca nu e ft sanatoasa, ea retine apa in corp, iar cand nu o sa mai iei o sa scazi mult din masa pe care ai pus-o, pe cand cu proteina, daca tragi calumea la sala dupa ce te lasi de proteina, iti pastrezi formele. Cat despre pret, depinde de firma producatoare si de luat la fel.depinde de felul proteinei. Oricum, iti dau in sfat, inca nu lua nimic daca zici ca doar de o luna faci sala fiindca nu ti s-a format ft bine masa musculara...eu fac de un an si ceva sala si abia acum o luna am luat un borcan de proteine, acum tu decizi.

Si ca sa-ti raspund si la cealalta intrebare...intr-o luna o sa se vada putin dar nu extraordinar. abia dupa 2 3 luni te poti astepta la schimbari semnificative.
Salut si. spor la tras de fiare happy

| iefsul a răspuns:

Eu zic ca cel mai bine este sa te hranesti natural pentru ca proteina se gaseste si in lapte si in ou si in ficat sau piept de pui de curcan in muschii de vita sau de porc sau proteina vegetala organismul i-si ia cat trebuie restul il elimina. bafta

| andrrei08 a răspuns:

Mai mult ca sigur proteine. Lucrezi putintel mai mult ca sa se vada, dar rezultatele sunt de durata. in plus e mai sanatos.

| Mrkta007 explică:

Multi zic ca intr-o luna sunt rezultate vizibile cu proteine asa e?

| costy311 a răspuns:

NU lua frate nimica nici una nici alta iti zic eu ca peste catva timp cand n-o sa mai practici sala mai ales la batranete o sa atarne grasimea pa tine