Pai intai ia-ti ceva slab si dai in el cu forta cand se va da cam 7 metri iei ceva mai greu pan la sac de box apoi dupa ce faci 7 metri cu sac de box.Du-te si apucate de box de amatori. Apoi la avansati, apoi la profesionisti. Dupa ce termini.ia vreo 10 sacuri de box si pune in rand stii tu.Si dai in ele pana primul adica cel in care dai si le da pe celelalte in spate sa ajunga la :amatori 7 m, avansati 10 m, profesionisti 13 m. stiu ca pare greu la 10 si 13 poate si 7 da cu antrenamentu asta vei lua gold da nu e asa greu daca faci antrenament. Apoi luptate cu toti profesionisti de odata, da mai intai cu toti amatori apoi cu maestru amatorilor, apoi avansati apoi maestrul lor, apoi cu amatori+avansati+maestri lor, apoi cu profesionsiti si maestru lor.Stiu ca pare prostesc si cai imposibil da de faci asta va fi foarte usor. Funda plz
Pai intai ia-ti ceva slab si dai in el cu forta cand se va da cam 7 metri iei ceva mai greu pan la sac de box apoi dupa ce faci 7 metri cu sac de box.Du-te si apucate de box de amatori. Apoi la avansati, apoi la profesionisti. Dupa ce termini.ia vreo 10 sacuri de box si pune in rand stii tu.Si dai in ele pana primul adica cel in care dai si le da pe celelalte in spate sa ajunga la :amatori 7 m, avansati 10 m, profesionisti 13 m. stiu ca pare greu la 10 si 13 poate si 7 da cu antrenamentu asta vei lua gold da nu e asa greu daca faci antrenament. Apoi luptate cu toti profesionisti de odata,da mai intai cu toti amatori apoi cu maestru amatorilor, apoi avansati apoi maestrul lor, apoi cu amatori+avansati+maestri lor, apoi cu profesionsiti si maestru lor.Stiu ca pare prostesc si cai imposibil da de faci asta va fi foarte usor. Funda plz
Scz de repetare. Funda plz
Salut! stiu eu lupte libere(de strada)
primul antrenament si cel mai important este sa ai ceva tare sa dai cu pumnu pentru a iti intarii mainile, ca atunci cand dai sa nu prea simti.
de regula sa folosesti un sac de box mult noroc!