Deci eu sunt in locul tau. Cand am inceput prima oara sa inot am facut asa, am ales un bazin pentru copii.am inspirat aer bine in plamani si m-am lasat usor nu brusc in apa si am inceput sa dau din maini si din picioare si am reusit sa invat sa inot, nu stiu ca un atlet, dar da sigur rezultate si fara de 3-4x ori mers undeva sa inoti nu o sa reusesti. Oricum e ca mersul pe bicicleta, odata invatat cum ti-am zis vei reusi sa inoti cat sa nu te ineci O zi buna!
Nu stiii sa noti lol nu sstiu cum sa-ti spun dar eu am invatat sa inot la mare stii te tine apa sus si acum stiu sa inot
Deci tii aer in gura si inspira adanc, incepe sa incerci sa faci pluta, dar cu fata in jos, cand te prinzi cum se face da din maini si din picioare pentru. a te deplasa si incearca sa plonjezi atunci cand vrei sa iei aer, impinge toata apa in jos si ridica capul pentru. a inspira
Buna... Sfatul meu e sa te duci la un instructor dar intrebarea care tio pun e, ce cauta intreabarea la DRAGOSTE SI SEX?
Sa faci in asa fel sa nu te ineci sa te vad la tv maine Aici vrei tu sa inveti sa inoti?
anonim_4396 întreabă:
xBlondu întreabă: