Eu nu te-am jignit, sa iti fie rusine daca esti asa de josnic si deficient mintal!
Bate Steaua sa moara toti dinamovistii astia de aromani auzi sa tii cu aia...ce minti lovite au!
Steaua pentru ca e obisnuita q conditiile de afara pe can twnte nu ai sa vezi
Doamne dai sa piarda daca o sa castige o sa fie ridicat in slavi si nu merita! tin cu oricine numai nu cu steaua! pentru cate puncte o sa faca, mai bine ma lipsesc si asa fotbalul romanesc e catastrofal cum le facem le si pierdem!
Eu sunt fan STEAUA si chiar daca ar juca si cu Manchester tot cu steaua as tine...DECI STEAUA O SA CASTIGE^_^
A da inca ceva ca vad ca sunt multi care spera sa piarda steaua.(probabil sunt dinamovisti)steaua e singura echipa romana care a trecut de grupe. dinamo nici macar nu a ajuns in grupe + ca steaua aduce puncte romaniei, dezvolta imaginea fotbalului romanes... dinamo ce face se pregateste pentru champ[ios league din 2003 si tot nu e in stare sa ajunga macar in grupe
Eu zic ca o sa fie egal, deoarece o sa avem parte de un gazon extraordinar de prost, in primul rand, si in al doilea rand o sa se califice olandezii de la twente, pentru ca au o echipa mult mai puternica decat Steaua lui Gigi.