| cristif a întrebat:

Comparatie gainere

Acum o saptamana mi-a venit sacul de serious mass, am folosit cat am folosit, dar ma gandesc la urmatoarea cutie de peste 3 saptamani cand trebuie sa comand o urmatoarea si am un dubiu. Nu stiu intre ce sa aleg, intre un alt sac de serious mass de la ON sau N-large 2 la 4 kg jumatate sau un sac de mutant mass la 6.8 kg, care vad ca e convenabil dupa calitate/pret, dupa parerea mea...
Adica facand o comparatie intre serious mass(care ma tine 32 de zile fiindca iau doar o cupa dupa antrenament), mutant mass m-ar tine ~27 de zile, dar reprezinta dublul fata de cupa pe care o iau eu. la acelasi nivel ca si serious. Ce sa aleg?
Mentionez, inaltime 1.78 si greutate 59kg.

ps: nu sunt complexat de faptul cum arat, chiar arat calumea la 59 de kg, super-definit fata de altii care au 65-70 de kg, dar destul de micut in brate si coapse big grin

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

E un produs bun, am vazut ca in revista MD ( muscular development ) ii fac destul de multa reclama si e popular in sua.

Produsele de la firma Mutant sunt ok

13 răspunsuri:
| cristi1505 a răspuns:

Nu am mai auzit pana acum de Mutant Mass sincer.Ai grija sa nu iti iei teapa.Mai bine cumpara tot Serious Mass.Este unul dintre cele mai bune gainere de pe piata.Isi merita banii plus ca ai si rezultate daca ai cam 5 mese pe zi bogate in carbohidrati si proteine.

| cristif explică (pentru Cosmin86):

In comparatie cu portia de SeriousMass, e cam aceiasi, numar de calorii, proteine, carbs, diferenta e facuta de 10g de zahar si de durata cat tine. SeriousMass 16 zile, Monster 27. Deci luna urmatoarea o sa incerc monsterul...

| cristi1505 a răspuns (pentru Cosmin86):

Da...greseala mea.Nu am auzit de acest produs pana acum.Ma voi interesa si eu.

| Cosmin86 a răspuns (pentru cristif):

Incearca si vezi, eu zic ca o sa fii multumit.

| Cosmin86 a răspuns (pentru cristi1505):

E un produs bun, am vazut ca in revista MD ( muscular development ) ii fac destul de multa reclama si e popular in sua.

Produsele de la firma Mutant sunt ok

| BracKMyhay95 a răspuns:

De la ce firma este MutantMass? Nu stiu de ce calitate sunt dar despre SeriousMass sunt de parere foarte buna.

| cristif explică:

Mersi tuturor de sfaturi.

| FuriousMadalin96 a răspuns:

Eu as alege mutant mass, te sfatuiesc sa nu dai milioane pe suplimente si sa neglijezi alimentatia, obligatoriu 6 mese pe zi bogate in proteine.

| cristif explică (pentru FuriousMadalin96):

Le am alea 5 mese la ore fixe, stai linistit+freshuri de portocale sa mai curat ficatul.

| FuriousMadalin96 a răspuns (pentru cristif):

Foarte bine, trage tare!

| Bogdan08 a răspuns:

Pe viitor ai mai mare grija in alegerile facute in privinta gainer-ului. De exemplu Mutant Mass contine acid asparctic. Intereseaza-te despre efectele negative ale acestuia si bafta in continuare.
http://forum.romedic.ro/......34479.html

| cristif explică (pentru Bogdan08):

Acidul aspartic e total diferit de aspartam happy

| Bogdan08 a răspuns (pentru cristif):

Da dar acidul asparctic intra in compozitia aspartamului, fiind un aminoacid.

| Bogdan08 a răspuns (pentru cristif):

Da dar acidul asparctic intra in compozitia aspartamului.