E un produs bun, am vazut ca in revista MD ( muscular development ) ii fac destul de multa reclama si e popular in sua.
Produsele de la firma Mutant sunt ok
Nu am mai auzit pana acum de Mutant Mass sincer.Ai grija sa nu iti iei teapa.Mai bine cumpara tot Serious Mass.Este unul dintre cele mai bune gainere de pe piata.Isi merita banii plus ca ai si rezultate daca ai cam 5 mese pe zi bogate in carbohidrati si proteine.
Da...greseala mea.Nu am auzit de acest produs pana acum.Ma voi interesa si eu.
E un produs bun, am vazut ca in revista MD ( muscular development ) ii fac destul de multa reclama si e popular in sua.
Produsele de la firma Mutant sunt ok
De la ce firma este MutantMass? Nu stiu de ce calitate sunt dar despre SeriousMass sunt de parere foarte buna.
Eu as alege mutant mass, te sfatuiesc sa nu dai milioane pe suplimente si sa neglijezi alimentatia, obligatoriu 6 mese pe zi bogate in proteine.
Le am alea 5 mese la ore fixe, stai linistit+freshuri de portocale sa mai curat ficatul.
Foarte bine, trage tare!
Pe viitor ai mai mare grija in alegerile facute in privinta gainer-ului. De exemplu Mutant Mass contine acid asparctic. Intereseaza-te despre efectele negative ale acestuia si bafta in continuare.
http://forum.romedic.ro/......34479.html
anonim_4396 întreabă:
Popnadin12351221 întreabă: