Din punctul meu de vedere trebuie luata in fiecare zi! Chiar si in zilele de pauza, preferabil dimineata.Pana la urma in zilele de pauza cresti cel mai bine, deci ia in fiecare zi.
Creatina o iei zilnic, cate 5g. In zilele cu antrenament, o iei dupa sala, amestecata cu dextroza.
Deci creatina nu trebuie luată deloc deoarece (o poveste reală): Un coleg de clasa s-a apucat de sală calumea de clasa a 9 -a a tras tot anul cu creatină/anaboale/proteine şi la sfârşitul clasei a 9 -a respectiv începutul clasei a 10 -a când a venit la şcoală mai că nu l-am mai recunoscut deci era slab ca un mort, i se vedeau oasele feţei deci slab rău de tot, a spus că a făcut insolaţie şi nu a mai luat nimica şi nici sală nu a mai făcut.
Deci sper că te-ai convins cum e cu muşchii ăştia puşi într-un an când normal trebuie căţiva ani să-i pui fără nimica, la o boală sau ceva se duc toţi mult mai repede decât i-ai pus şi rămâi doar cu ce s-a pus curat.
Bine mă că sunteţi voi 2 experţi (Cosmin86 şi nesuferit), scuze de intervenţie se pare că deja aveam experţii doar că nu s-au arătat.
Ce te ataci cand iti demonstreaza cineva ca ai gresit