Ai doar proteina animala? Adauga si proteina vegetala ( nuci, migdale, fasole, mazare, linte, naut ).
p.s. : adauga fara sa scazi din ce mananci deja
Personal, este un meniu perfect pentru o viata scurta.
Ai putina grija la colesterol. Portia ta zilnica de colesterol este foarte mare si s-ar putea sa depaseasca puterea ficatului de procesare. Ficatii si galbenusul sunt leaderi in colesterol.
Daca tot vrei sa o incerci, macar nu o face pentru multa vreme, ar fi sfatul meu.
Ce iti spune "Credeti ca este ok ca intr-o zi sa fi mancat(...)"? Ti se pare ca am spus ca mananc zilnic? Apreciez raspunsul, insa fii putin mai atent.
Parerea mea este ca mananci prea multe oua. Eu te inteleg ca vrei sa pui masa musculara, dar nu e bine sa exagerezi. Daca vei manca 3 oua pe zi vei avea probleme cu colesterolul.
Eu mananc si 6-7 pe zi de vreo 4 ANI si nu am deloc probleme cu colesterolul.
Mai documenteaza-te copil mic, inainte sa-ti dai cu parerea.
In primul rand, nu mi te adresa cu ''copil mic''. Nu esti tu desteptul pamantului si stii ce varsta am eu clar!? Din partea mea poti sa manaci si 30 de oua pe zi, e problema ta! Trebuie sa fii un mare bou sa mananci 7 oua pe zi timp de 4 ani!
P.S. Se vede ca ti-ai lucrat numai muschii la sala!
Serios? Treubie sa fi mare bou?
Ai citit vreo carte de nutritie in viata ta? La cate seminarii de nutritie ai fost?
Documenteaza-te despre oua, ultimele studii arata CLAR ca nu afecteaza DELOC ficatul si colesterolul.
COPII MICI PAMPALAI, imi explica ei mie despre oua!
Orice in exces nu este bun pentru organism. Nu trebuie sa particip la nici un seminar de nutritie ca sa-mi dau seama de acest lucru. Te rog sa-mi trimiti si mie un articol in care ideea sustinuta de tine este considerata corecta.
Defineste exces.
Cand faci sala la rupere, ai nevoie de mult mai multa mancare decat un om normal.
http://www.getfit.ro/alimentatie/alimente-alimentatie/ouale.html
" Pentru persoanele care fac sport consumul de oua poate fi mai mare."
http://www.fitbody.ro/......tatea.html
+ propriul exemplu. Am analizele perfecte.
Eu raman la parerea mea. Orice in exces nu e benefic pentru organism. Acest lucru este valabil si in cazul salii. Poti sa fii tu cat de mare, important este sa fii flexibil si rapid.(viteza bate masa musculara)
Nu-i lua in seama pe cei de mai sus...
Din cate observ, ti-ai luat cam 160-170g de proteine, deci daca nu ai peste 80 de kg e foarte bine. Sursele sunt bune (mai putin fulgii de ovaz, dar nu conteaza)
Am 63 kg
App. ce au fulgii?
E ok. Nu e nevoie sa treci de 170g de proteine. La 150 g e perfect. Fulgii sunt ok, in sensul ca e bine sa-i consumi, doar ca nu au toti aminoacizii esentiali (deci nu pot fi considerati o sursa foarte buna de proteine)
EXplica-mi si mie dc?