Este favoritul meu, nu am cuvinte sa-l descriu. Sper ca sa-i faca cineva un videoclip cu toate golurile sale de la Chelsea precum i s-a facut lui Henry.
Desiguri! Lampard este un jucator deosebit si foarte talentat si a reusit multe la Chelsea dar el nu poate fi consider "="-ul lui Messi
Messi nu a facut ce a facut Lampard dar nici Lampard nu a facut ce a facut Messi...asa ca Messi mai are ani buni in fotbal incat sa il intreaca ba ciar daca nu a facut-o deja.
Lampard a fost si inca este un mijlocas central grozav, cu siguranta 100% cel mai bun al lui Chelsea din ultimii 10 ani insa el nu mai e asa tanar si jocul lui nu mai este bun constant insa in forma maxima poate face orice. Te asigur ca ai dreptate ca este printre cei mai buni.
Da Frank Lampard este jucatorul meu favorit si nimeni nu se compara cu el face el tot ce face dar le face intr-un stiil grozav...tot timpu cand joc fifa joc numai cu chelsea ca sa joc cu lampard.IN 2005 era foarte aproape de balonu de aur dar a venit ronaldinho si l-a luat(erau pentru balonu de aur in 2005 lampard ronaldinho si gerrard)si ronaldinho a avut mai multe voturi decat lampard dar lampard iesise pe locu 2 de putea sa ajunga la balon dar ia stat in cale ronaldinho.Este un jucator foarte grozav...Best in the Best In the world cel mai bun jucator din toate timpurile
TeoIonela întreabă: