In primul rand se scrie "handbal", in al doilea rand cred ca este un sport foarte folositor.conteaza atat forta dar si tehnica.fiecare cu ce-i place
Depinde...daca esti mica te ajuta sa cresti intr-o oarecare masura si sa slabesti dar daca joci prea mult s-ar putea sa faci muchi si ar fi cam inestetic pentru o fata... e alegerea ta. personal imi place baschetul e mult mai bun decat handbalul pentru ca ii mai greu sa faci muschi si mai usor sa te inalti si sa slabesti
DA...il poti practica.eu baiat il practic pentru ca e sanatos nu e greu si e mult mai frumos decat fotbalul :X
Este un sport frumos, merita sa il practici, si cred ca te va dezvolta armonios. Nu la fel ca inotul, dar va fi ok daca te vei tine de el Iti doresc sa ai succes si multa forta de munca, daca alegi sa practici sportul asta
Este foarte frumos:X...si eu il practic.este adevarat ca faci muschi dar daca vrei sa ajungi la un nivel inalt ca si cristina neagu nu cred ca o sa mai conteze muschii...si eu sunt de parere ca poti sa il practici linistita:X
Hamndbalul un joc sportiv de echipa se merita sa-l practici pentru ca este,atractiv,pasionant,bazat pe deplasare, viteza, si de mare spectaculozitate. Este un joc foarte frumos mai ales ca in Romania avem multe echipe de handbal care ne onoreaza cu prezenta lor prin cupe europene si campionate mondiale.