Este destul de tarziu! Acum depinde si de talent si in primul rand de ambitie si perseverenta!
Niciodată nu e prea târziu să te apuci de sport
Atâta timp cât nu vrei performanță, eu zic că se poate! Succes!
Daca iti doresti gimnastica de performanta, sansele tale sunt mici, insa nu lipsesc in totalitate. Trebuie sa te gandesti ca gimnastica se incepe chiar si de la 4 ani, deci la 16 ani, unii au in spate deja 12 ani de gimnastica, nu ai cum sa concurezi cu ei
La categoria de barbati tot ar fi cam tarziu? ca dupa ce am vazut ei folosesc mai mult forta decat flexibilitatea.Zic doar din ce vad
Nu pot sa iti dau un raspuns categoric, caci nu sunt foarte informata in domeniu. Si chiar de as fi, exceptii exista peste tot. Poti sa incepi si vezi daca e pentru tine sau nu. Iti vei da seama pe parcurs cu siguranta
Nu este tarziu daca vrei cu adevarat si iti doresti mult nu e traziu. Niciodata nu e prea tarziu pentru cine isi doreste cu adevarat. pa-pa.
Ai sanse destul de mici dar inchipuieti ca unii oameni ( 20-30 ani ) vor sa faca sala iar tu ai 16 ani.
Eu cel putin asa cred... Adica gimnastica se incepe de la o varsta frageda pentra a-ti dezvolta elasticitatea. Imi pare rau, dar e cam tarziu...
Sunt baiat si de aceea intreb.Din ce am vazut la unii atleti masculini la gimnastica am vazut ca iti trebuie mai mult forta decat elasticitate.
Alexandra122212 întreabă:
Maryanulukual întreabă: