Mai intai sa treaca Franta de Anglia, e un meci greu si ambele au armele lor. Totusi merg in continuare pe mana francezilor, inca au cel mai bun lot dintre toate echipele si cu un Mbappeu in forma maxima poate sa spulbere pe oricine.
Cel mai probabil Maroc se va opri cu Franta, au jucat admirabil pana acum dar au avut si ceva noroc, ar lua-o fotbalul razna daca Maroc rastoarna si carul cel mai mare de la turneu, daca vor face probabil vor castiga trofeul, suna SF dar fotbalul te pedepeste.
Maroc are cea mai buna aparare dintre toate echipele ramase, poate din toate care au fost, Daca Farnta trece de Anglia nu prea o vad bine, poate sa aiba si 3 Mbape in echipa, marocanii au aparare f buna, cel putin eu asa am vazut.
Golul dat de francezi acum, este gol de portar, la nivelul ala nu ai voie sa primesti un gol genul ala.
Arbitrii se pare tin cu Franta asta e clar, ala a fost fault clar, se putea vedea si de pe Luna, nu au dat nici macar fault, pentru ca a fost in careu, ar fi trebuie sa dea 11 metri, cum zic arbitrii tin cu Franta.
Nici macar aparatorul na jucat la minge, pur si simplu ia bagat picorul aluia intre picioare si la forfecat, na mai putut merge, deci fault clar.
Au mai fost si alte faulturi tot la englezi, e magarie pe fata, dar asta e.
Jocu este bun, se joaca fotbal, dar Franta nu-i stralucita asa cum o lauda multi, nu-i vad bine deloc cu Maroc aia is ca un zid in aparare, nu au jucatori buni in fata, joaca mai mult in echipa, dar apararea francezilor lasa de dorit, deci pot sa patrunda marocani destul de usor.
Asata e ce am vazut, Maroc ar putea sa bata Franta fara probleme.Dar cum zici si tu mingea este rotunda, nu se stie niciodata, fotbalul deja sa cam egalizat pe tot globul, o sa vedem de acum incolo altceva decat erau multi invatati sa vada.
Ok sa vedem cum se termina meciul asta cu Anglia, deocamdata Maroc este singura calificata in timpul regulamentar, fara prelungiri sau 11 metri.
Acum urmează întrebarea: Anglia a fost eliminată de Franța. Ce credeți, ar fi avut vreo șansă Anglia?
...Și a bătut.
S-au luat la tranta marocanii cu fostii lor colonisti
Pai stai sa treaca Franta de de Anglia.
Daca au scos Portugalia iti dai seama ca au sanse sa scoata si alti granzi.
Nu stiu de ce dar am o presimtire ca Marocul poate castiga Cupa Mondiala.
Asa cum nimeni nu credea ca Grecia putea fi campioana europeana in 2004 asa pot fi si marocanii campioni mondiali.
Si da e o nuca greu de spart oricine ii intalneste va avea de furca cu ei.
Si spaniolii si portughezii au fost foarte prosti cu Marocul. La fel cum a fost Brazilia cu Croatia.
Finala Anglia/Franta-Argentina (sper)
Argentina zici? N-ai văzut ce rezultat chinuit au scos cu olandezii? Ca și croații cu brazilienii. Astea nu sunt echipe de finală - Argentina și Croația zic.
Chiar daca Argentina e carata de Messi, tot cred ca merita mai mult finala decat Croatia.
vodami92 întreabă:
anonim_4396 întreabă: