| vestemean1997 a întrebat:

Credeti ca merita. fernando torres bani de la chelsea...sau trebuia sa ramana la liverpool...

Răspuns Câştigător
| ERMO a răspuns:

Fernando Torres e un jucator tanar foarte talentat, a dovedit-o la Liverpool.Dar e timpul sa joace si la alt ivel si pe alti bani.Din pacate Liverpool nu prea mai prinde Champons League iar Din Europa League sunt dati afara din saisprezecimi.In schimb Chealsea ar fi cea mai buna alegere pentru Torres are potentialul unui jucator mare si merita.

3 răspunsuri:
| Cheloo20cmRecords a răspuns:

Eu zic ca lui torres nu i se potriveste campionatul englez ar trebui sa joace in primera division sau serie A

| Claudiu2011 a răspuns:

Merita banii dar inca nu sa adaptat.e greu sa te adaptezi asa repede mai ales cand echipa la care esti acum ti-a fost mereu rivala.Deocamdata merita banii dar daca nu va confirma intr-un an il va da chelsea ca chelsea nu tine atacanti care nu confirma. dar eu cred ca va confirma sezonul viitor.bafta.e bine ca a venit la chelsea.e o echipa mai mare ca liverpool acum.

| GabyByrgoan a răspuns:

A facut foarte bine ca a venit la chelsea deoarece liverpool nu mai arata ca inainte iar torres isi pierdea din "valoare"

Întrebări similare