Ambele, si virgin... asta, timid si prost ca noaptea, cam ca orice futball-ist, nu am vazut niciodata pe unul care sa ma faca sa cred ca are altceva decat tarate, nepisate, intre urechi
Cred că e și timid dar și semianalfabet.
Poate cu timiditatea lui nu o sa fie la fel de golan cum au fost alți fotbaliști români.
Oricum, talent și potențial are dar mai are nevoie de un mentor sau antrenor care să-i formeze o mentalitate mai puternică.
Eu zic că o să ajungă mai bine decat Florinel Coman.
Opinia mea este ca aproape marea majoritate a sportivilor au carențe intelectuale fantastice prin prisma faptului că ei sunt apreciați că fac ceva i jmecherie de exemplu 11 oameni aleargă după o mingie și o sută de mii își pierd viețile să se uite cum aleargă ei după mingie și cànd în final o prind dau cu șutul în ea.
Chestia asta cu manelele si uitatul la televizor si pariurile sunt
PÂINE ȘI CIRC
Date mulțimii pentru ca cei mari grei să își poată face jocurile lor combinațiile afacerile ne stingheriți!
Cum ar fi ca un stadion plin de intelectuali să ceară independența justiției putere mai mare pentru DNA
Protecția martorilor
Vămi mai sigure
Spitale și școli
Nu mai bine le ocupi mintea cu lucruri inutile
De cât să spună că ei sunt suverani moștenitori ai acestei țări așa că ei vor o viață mai bună.
Nu e mai ușor să le faci circ la televizor
Dincă drahnea dăncilă câți hâncu cu cutremurul
Gripa aviara
Boala vacii nebune
Avhd
Ebola antrax razboi
Incalzire globala
Bruiaj mediatic a mintilor oamenilor ca ei sa nu se gandească că ei sunt angajatorii parlamentarilor
Si stapanul parlamentarului este cetățeanul
E si timid si nici pe la scoala nu prea i-a placut sa mearga. Dar are randament unde trebuie
ionela68519182 întreabă: