Abordarea profesorului.
Am avut, aici in țară, probe la care se punea notele într-un catalog personal. Dar nu le trecea dacă participam si nu plecam in timpul orei fără acord.
Am luat 2 sau 3 la aruncarea cu oina, doar din două încercări. Nu mi se părea corect să fie aceeași notare pe lungime, desi aveam înălțimi diferite 1.4 vs 1.7, plus ca ce forta sa ai daca esti exclus de la sport de echipa.
In scoala generala sau la liceu asa se facea! se punea note pe teste sportive! si se puneau si note! ca sa nu le iei degeaba!
Se pun note si la noi pe alergari etc, doar că testele sunt ca să treacă toată lumea. La facultate am vazut eu ce înseamnă sportul, ca am ramas cu restanță la volei de m-am antrenat până mi-au iesit vânătăi pe maini. Cu ce-am ramas? Știu sa joc volei. Cred ca ar trebui sa fie luat mai in serios in școli sportul, să se de-a si teste scrise, pentru că in România lumea nu e prea educată despre importanța sportului, mai ales la țară, la noi munca=sport, de ca sa fii prost sa alegi ca nebunul pe drum daca poti sa dai cu sapa in grădină, dar lumea nu înțelege cum funcționează mușchii, chestii de astea simple de bază, o încălzire daca faci înainte de muncă, că lucrezi in constructii, depozite sau la birou la câtva timp sa faci niste exerciții pentru coloana etc păi ești trimis la Socola la nebuni.
anonim_4396 întreabă: