Nu este vorba de muschi, este vorba cat de bine te descurci la alergat asta stiu ca este prima proba ...sa ai forta in brate. Este greu sa intri in politie dar iti urez succes!:*
Am dreptul sa pun ce intrebare doresc daca iti convine raspunzi daca nu taci din gura asa ca nu te mai amesteca
Copil firav si frustrat, intreaba de 10 ori despre sala si muschii )
la tine nu e problema ca esti firav ( si ca o sa ramai asa ), la tine problema e ca esti prost
Am pus acea intrebare de mai multe ori pentru ca nu aparea... in fine daca va dau la amandoi un sut in cur va plictisiti in aer hai taceti din gura va bagati si voi in seama cum se baga chilotii tanga a lu maiacata(referitor) cand ii intra in cur... vai de tine
Ai dat duma sau urmeaza? ))
"daca va dau la amandoi un sut in cur va plictisiti in aer", serios? un copil mic si firav ca tine da suturi? pe net evident, ca fata in fata cu un sportiv nu ai putea sa scoti 2 cuvinte din cauza ca tremuri ( am vazut destui ca tine pana acum )
lasa sportul si datul cu sutul, apuca-te de sah sau de altceva potrivit pentru mainile tale firave si creierul tau subdezvoltat
Trebuie sa ai cel putin 1, 70 m iar greutate c-am de la 70 in sus!
Si binenteles sa stii ceva carte...
Nu are legatura raspunsul tau cu intrebarea mea.
Cum adica? Eu ti-am zis c-am cum trebuie sa fi sa poti intra la jandarmerie...
Mai citeste o data intrebarea mea si apoi da un raspuns referitor la ea.
Nu esti nevoit sa faci neaparat sala, dar pentru a intra la politie ai nevoie de rezistenta, forta.
Vei da niste probe sportive cum ar fi: viteza (50m), rezistenta(1000m, cred), forta (flotari, abdomene, tractiuni la bara), pe care daca nu le treci nu intri, indiferent cat iei la examen.
Bafta!
Nu trebuie nici una nici alta drebuie doar sa inveti bine ca sa treci peste examene si la sport trebuie doar sa alergi mai tare.
In primul rind trebuie sa ai experienta si in al doi-lea rind e bine sa ai un corp antrenat! Crede-ma o sa ai nevoie de putere fizica!>Fundita?>
Daca nu ai treaba cu aceasta intrebare de ce comentezi?
Dupa ce intri nu o sa iti mai faci griji daca o sa ai muschi sau nuLa jandarmerie cel putin o sa ai muschi pentru ca o sa fii supus zilnic la antrenamente etc...Dar pana acolo trebuie sa dai nise probe sportive...Alergat viteza, rezistenta etc
Ar trebui sa ai muschi si sa ai o inaltime 1, 70; 1, 80. Ca daca vine cineva si iti da un pumn, tu trebuie sa dai inapoi si asa ca trebuie sa ai si putere.
Joker3134 întreabă:
GabrielZaharia întreabă:
Cipi1212 întreabă: