anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeți că Ronaldinho a fost cel mai bun la skills?

Răspuns Câştigător
| rivotril a răspuns:

Da, eu asa il consider. acum este urmat de Messi si Ronaldo, dar daca ne uitam pe Youtube la faze tari cu cei 3 niciunul nu face ce facea ronaldinho cu mingea jos. efectiv se juca cu toata echipa, patrundea printre toti, si multe altele! nimeni in istorie nu se juca asa cu mingea si ceilalti oponenți ca el, PAREREA MEA.
daca crezi ca am dreptate ma poti ajuta cu o funda, mersi! zi faina

| aXy99 a răspuns (pentru rivotril):

Cu ce te ajuta funda respectiva?
Pe langa faptul ca-ti hraneste egoul.

| rivotril a răspuns (pentru aXy99):

Imi arata ca ajut oamenii cum pot într-un mod virtual, ca pentru asta ma aflu la varsta asta aici. cam atat

| aXy99 a răspuns (pentru rivotril):

Si daca nu primesti funda inseamna ca nu ii ajuti?
Nu e mai satisfacator s-o primesti fara sa te milogesti de el?laughing

| rivotril a răspuns (pentru aXy99):

Din moment ce da funda altui raspuns il considera ajutator pe ala. nu cred ca da nimeni funda ca rogi, si n am rugat. am spus.
si de ce vii tu aici sa te bagi in seama?laughing daca poti da un raspuns capabil fa o daca nu esti liber la sanisor la mamica. ușurel cu atentia asta ca furi curent.
unii veniti aici sa va bagati in seama gratuit, nu pentru a răspunde si a ajuta pe cineva. mic om, mic caracter laughing
de ai avea arfele astea si n real. aoleu, jale pe caputu tau

8 răspunsuri:
| Iahimder a răspuns:

A fost un jucator talentat insa este aproape imposibil sa spui despre o persoana ca face un lucru mai bine decat toti ceilalti.

| Drimmero a răspuns:

Ca skills-uri, da, dar ca fotbalist nu a fost cel mai bun. Sa nu uitam de Ronaldo grasu' ce facea si el cu mingea.

| Sn4k3 a răspuns:

Parerea mea e ca da, daca te uiti la meciurile lui, face mai mereu show si se distreaza, punand accent mai mult pe asta si ce facea el in timpul meciului cu mingea, nu multi pot sa o faca, mai ales asa frecvent. Parca era la antrenamente laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca din generatia noastra da nu din istorie