Nu, nu au nici o sansa acum ca au dat de echipe tari, eu zic ca vor pierde si acasa.
Sanse sunt dar mici si aceastea sunt de partea CFR-ului, caci Stelei ii va fi foarte greu sa intoarca rezultatul cu Ajax...in schimb CFR-ul are ceva sanse; Inter este de batut chiar daca este atat de renumita, nu trece printr-o perioada grozava.Pronosticuri...1/2-1 pentru Ajax si 1/2-0-1 pentru CFR
După ce a măturat pe jos cu CFR-ul în Italia, tu vii şi spui că şanse mai sunt la calificare? Prietene, în proporţie de 99% şi Steaua şi CFR vor pierde şi în retur.
Prietene, stilul de joc al lui Inter este mai accesibil decat cel al lui Ajax, asa ca, eu cred ca CFR inca mai are sanse(parerea mea)
Românismul bate optimismul, tot timpul.
Sunt un om foarte optimist...dar nu cred ca se vor califica mai departe chiar daca vor castiga acasa. Poate doar o minune (vorba lui Becali).
Mi-e greu sa cred ca vor reusi una din ele sa intoarca rezultatul, asa ca merg pe victoria lui inter si ajax in retur cu toate ca mi-as dori sa ma insel!
Pana la urma steaua sa calificat a dat 2-0 iar la penalty ia batut pe ajax cu 6-4 Deci! F00rtza Steaua!
Les_Adrian_1933 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Ponea_Dragos_1992 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: