Steaua cu lotul care il are la ora actuala are cele mai mari sanse sa castige titlu. Este adevarat si celelalte echipe vor lupta pentru un loc fruntas, dar steaua este cea mai iubita echipa din Romania.
Eu cred ca are sanse mari. Eram dezamagit dar dupa aceasta campanie de achizitii chiar are sanse indiferent ca nu s-au investit multi bani. Nu stiu daca va castiga titlul dar cred ca se va clasa in primele 3. Timisoara si CFR CLUJ sunt pentru mine contracandidatele.
Pai...sar putea sa nu-l ia.Gandestete ca nu doar Steaua face imbunatatiri ci toate echipele...
S-a stelizat toata romania asta frate steaua are spectatori nu "fani" si de aia tin si atatia ca e la moda cica...parerea mea.
uitati-va si voi in alte tari ca o echipa din liga a 3 a are 40-50 mii de spectatori, (anglia) la noi 80% steaua, n-ai cu cine...
Sustineti-va echipa locala!
Toti tin` cu steaua pentru ca are 20 de campionate (stim cu totii cum au fost luate inainte de revolutie), nu pentru ca simt ceva pentru echipa aia.
Doar asa spiritul de turma. Jumatate dintre asa zisii suporteri nici nu stiu 2 jucatori (in afara de Banel).
Exista sanse minime, dar exista!. Un suporter stelist are incredere in echipa lui de suflet.