Deci sa-ti explic ca sa intelegi :3
Wrestling-ul nu este real, ``Luptatorii`` sunt, de fapt, actori bine platiti care se arunca practic pe saltea
Desigur au muschi datorita antrenamentului
Si desigur ca se stie castigator, daca as fi in locul tau m-as intreba : Daca ei sunt luptatori adevarati si se arunca asa de tare si se lovesc cum de nu au murit cu sutele pana acum?
Nu este nici fals, sunt lupte scriptate.
" tu faci asa, apoi vine el si face asa si il lasi pe x sa castige"
Da.e foarte real, isi sparg dintii, isi rup mana, s-ar putea ca sa iti traga un pumn in nas prin televizor.
Bai, era o perioada cand vecinul meu seuita des pla show-ul ala, ma inebunea cu Jhon Cena la a lui, eu zicem ca am sa-l calicesc ca sa fie ca marele calici si intr-o zi am dat din greseala sa vad si eu ce e asa distractiv, si cand m-am uitat, am bufnit in ras, nu m-am oprit vreo 3 ani, era sa mor de ras, bai, cum naiba sa crezi ca e adevarat chestia aia? Bai, mancar daca te uitai la desene animate tot era mai bine, cei care cred trebuie sa aiba un creier de gaina.
Sunt unele momente care sunt reale. Care chiar se lovesc in real. Dar de multe ori se lovesc profesional incat sa para ca se lovesc. Adica imagineaza-ti ca de multe ori wrestlerii se lovesc in bara de otel care tin corzile. Si in mod normal ar trebui sa li se inroseasca/invineteasca sau chiar sa le curga sange. Dar dupa lovitura primita, nu au absolut nici o vanataie, nici un pic de sange. Ei sunt profesionisti in a mima bataile si fac in asa fel incat sa para reale loviturile.
Wrestilingul american e o porcărie regizată. Singurul wrestiling real e ăla olimpic. Care nu seamănă deloc cu ce ştii tu.
Eu nu am spus ca cred, am spus doar ca unele manevre mi se par reale. Si daca chiar e un fals nu inteleg cum de la fiecare show stadionul unde se organizeaza e full.
Daca nu ar fi regizat atunci ar exista si pariuri.Lumea umple sala pentru ca de fapt e un show. Oamenii vin ca la cinema.
anonim_4396 întreabă: