anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum a fost la prima bataie? Ce ai simtit? A fost greu/usor?

Răspuns Câştigător
| Silviix3 a răspuns:

Buna,Vlad!
Inteleg ca esti baiat, dar de ce trebuie sa te bati neaparat? Violenta nu rezolva nimic, sper ca stii asta.In plus, vei fi mult mai apreciat daca vei sta in banca ta si iti vei vedea de viata.
Bye!

9 răspunsuri:
| hummer24 a răspuns:

Nu imi mai amintesc pentru ca au fost multe, insa imi amintesc prima bataie in curtea scolii si prima victorie, aveam 7 ani clasa 1 m-am batut 5 minute, am dat cu pumnul pentru ca stiam de pe atunci si i-am spart buza aluia imi amintesc, dupa aceea am obtinut respectul colegilor, insa erau anii 1995, acum daca s-ar intampla asa, colegul pe care l-am batut ar fi venit cu o arma de foc sau o sabie sa ma felieze, bine ca si eu as avea AK 47 in ghiozdanel

| AnnaDee a răspuns:

Buna!
Prima bătaie? Inca n-a avut loc, si sper sa nu fie cazul nici la tine.
Noroc!

Răspuns utilizator avertizat
| RaVuL a răspuns:

Uite vere eu nu am luat bataie dar prima ora cand m-am batut am dat ca un mut adikia am dat cu pumnii si cu picioarele cum am apucatwinking a fost foaaaartee usor dar nu te bate ca nu e binewinking doar cand ai probleme grave

| ΔH a răspuns:

Hummer si Vlad... sper sa va vad cu bratari la maini cat mai curand. happy
Acolo-i locul vostru.

| VlaDtz99 a răspuns:

Stiu ca nu e bine sa te bati.dar nu asa de plictiseala.Cand te starneste unu si nu mai poti, ii arzi o palma cu picioru...Eclipse-Adevar graiestihappyRaul-winkingHummer-asa esad

| Sabiina a răspuns:

Nu ma bat/ nu m`am batut/ n`o sa ma bat. Nu rezolvi nimic cu violenta.happy

| Fuckthislife0406 a răspuns:

Greu.ft greulaughingbig grin

| iurcik_2140 a răspuns:

Nu am luat niciodata bataie.

Întrebări similare