| IoanaIonuca a întrebat:

Cum ar trebui sa decurga o zi de cardio la sala? Eu de exemplu fac 10 min bicicleta, apoi abdomene, 10 min banda, iar abdomene si tot asa. Fac 4 tipuri de abdomene, niciodata la fel. Si ultimele 10-15 min sunt pentru scari. E ok asa sau ar trebui ceva schimbat?

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Eu recomand 15 minute in 3 reprize dar la maxim, o repriza de 5 minute la maxim pauza 2 minute iar sport, abdomenele nu slabesc, urcatul pe scari e foarte bun dar in graba nu lent, sprinturile topesc grasimea de pe burtica cel mai bine, nu trebuie dintr-o data sa bagi 15 minute asa pe rand si ridica si greutati ca sa creasca rata de metabolizare

| IoanaIonuca explică (pentru RAY):

Ai dreptate, nu slabesc. Dar imi fac patratele love struck laughing

| RAY a răspuns (pentru IoanaIonuca):

Fals nici patratele nu faci prin asa ceva, trebuie sa arzi grasimea de pe abdomen, cu toti avem patratele doar ca grasimea le acopera

Atunci am dat grasimea jos, de am patratele laughing Sa nu-ti imaginezi ca sunt grasa sau ceva, am 50 de kg doar ca vreau sa arat bine. Fac sala de prin vara si de cateva saptamani am observat si patratelele love struck

| RAY a răspuns (pentru IoanaIonuca):

Bravo tie ma bucur, continua sa faci sport si masa musculara, ridica greutati indiferent ca esti fata

N-am mai fost de saptamana trecuta la sala, chiar n-am putut si asa naspa ma simt. De-abia astept sa reincep de luni.

| Mateodram a răspuns:

Mi se pare okey. Încearcă să faci mai multe abdomene și intens. Și n-are rost să le schimbi tot timpul dacă e cardio. Eu aveam un antrenament fullbody înainte la cardio.