Salut.
Pentru dezvolatarea musculaturii picioarelor trebuie sa ai o alimentatie adecvata si sa te concentrezi pe fiecare grupa de muschi a piciorului si anume:
Exercitii pentru coapse: poti incerca fandari si genoflexiuni (3 serii a cate 20 de genoflexiuni si fandari) dar incearca sa folosesti si unele greutati pentru ca esti baiat.
Exercitii pentru gambe - pune accent pe ridicari pe varfuri cu greutati sau fara. (3 serii a cate 20-30 ridicari).
De asemenea poti incerca si exercitii pilometrice cum ar fi alergarea in panta, sarituri peste garduri sau stepper, saritura broscutei.
Bafta!
Salut. Toate sunt bune, sau foarte bune, asa cum au scris. Dar, eu recomand: Stai cu spatele la perete, mainile la spate, foarte putin sa atingi peretele cu mana si te lasi jos foarte incet, dupa care revii. Cat se poate de incet. Doi: Coarda, pe un picior si altul. Pa!
Simpl. Cel mai bun sport pentru picioare este alergatul. Fa 30min. 1 ora pe zi si in 1 luna sa vezi ce picioare vei avea. Eu am facut atletism si am numai muschi pe ele.
Poti sa faci un program Air Alert 3, care normal e pentru baschet ca sa iti creasca detenta. Eu sunt in a 2'a saptamana si in total are 15 saptamani, e pentru detenta dar de fapt iti dezolva muschii la picioare
Simplu, fa cat mai mult sport: te dai cu bicicleta, cu rolele, cu patinele etc. sau fa un sport cum ar fi:baletul, gimnastica etc.
Daca vrei muschi alearga 30 de min. o ora sau daca nu vrei fa genoflixiuni sau fandari sau mai simplu rezerva-ti o ora pentru sport.
Ursu_Artur_1999 întreabă:
EvelinaXd întreabă: