Am jucat si eu fotbal 3 ani.eram capitan.si pintre cei mai buni din echipa.eu am jucat pe psotul de atacant. problema cu meciurile bune si proaste le-am avut si eu ...sunt 2 motive.1 ) ti-o iei in cap si zici ca esti nu stiu ce talent international si nu te concentrezi( cea ce la mine nu s-a intamplat ) si 2 ) din cauza pregatirii fizice ( la mine s-a intamplat ). poti face sprinturi bune 2-3 merciuri. apoi din cauza oboselii nu mai poti.iar chestia cu a fi capitanul echipei.ti-o spun sincer nu te ajuta cu nimic.nu stiu ce sfaturi sa-ti.aici depinde de caracterul antrenorului.tu incearca sa joci cat mai bine si vei fi si capitan. bafta
Oricine are momente mai bune sh mai proaste... atunci cand crezi ca esti f bun o dai in bara incearca sa fi u sh atunci o sa vezi ca vor fi f rare ratarile nu te incorda prea tare... relaxeaza-te
Mada? Eu sunt deja capitan.Si as vrea sa stiu cum i-as putea atrage pe colegii de echipa asupra mea?
Trebuie sa ai un caracter puternic ...si sa fi foarte intelegator cu ei.nu la prima greseala sa sari cu gura pe ei.iar in vestiar. pentru a te impune.tu trebuie sa vorbesti cu antrenorul daca este vreo problema...