| MarioOnette a întrebat:

Cum as putea sa -mi fac fundul mai mare? ce exercitii? fac asezari da ma dor picioarele doar asa si trebuie?

Răspuns Câştigător
| Duucu a răspuns:

Nu contează dacă ai slăbit.
Înseamnă că te-ai dezvoltat foarte puțin. Fetele pe la vărsta de 12-13-14 ani îți dezvoltă părțile corpului, iar altă metodă nu există decăt măncatul, însă abdomenul va deveni o bombă nucleară rusească...
Cunosc o fată care are un mijloc subțire, etc... iar fundul e aproape mai lat decăt restul.Totul diferă de la persoană la persoană, iar asta n-ai cum să schimbi.

23 răspunsuri:
| Duucu a răspuns:

Căți ani ai?

| MarioOnette explică (pentru Duucu):

15 ani

| Duucu a răspuns (pentru MarioOnette):

Față de acum 2-3 ani, ți s-a mărit fundul căt de căt?

Eu am slabit acum anul acesta si nu pot sa-ti spun.Dar tot nu-l aveam cine stie ce

La mine nimic nu este dezvoltat sint ca o,, scindura'' sper mai tirziu sa ma dezvolt si eu

La fel sunt și sănii?

1 marime pina ce sad din pacate

Eu am crezut ca fundul se poate de marit prin exercitii de aceasta am intrebat, macar ceva ceva sa am

Poți doar să-l faci mai ferm, să-l ridici prin exerciții de tot felul, dar în special prin alergat.30 de minute de alergat pe zi te va ajuta foarte mult la musculatură.

Multumesc mult :*

| Cosmin86 a răspuns (pentru Duucu):

Alergat? vrei sa spui prin genuflexiuni cu bara si alte aparate de la o sala de fitness, in niciun caz prin alergat

| Duucu a răspuns (pentru Cosmin86):

Serios? Păi ce mușchi dezvolți la alergat?

| Cosmin86 a răspuns (pentru Duucu):

Prin alergat nu dezvolti muschi, alergatul e sport de tip cardio

ce vrea ea se face asa :
http://www.youtube.com/......ttp?/watch

2:26 si in special 3:18

Alea + genuflexiuni cu bara sau gantere mici, cat sa nu poata sa faca peste 10-15 repetari

| Cosmin86 a răspuns (pentru MarioOnette):

Se poate, am zis ce exercitii. du-te la o sala de fitness si intreaba instructorul/instructoarea de acolo

in paralel, poti sa cauti si pe net, sa te documentezi, ca aparent pe TPU sunt doar copii care te invata sa alergi pentru "fund"

Nu contează dacă ai slăbit.
Înseamnă că te-ai dezvoltat foarte puțin. Fetele pe la vărsta de 12-13-14 ani îți dezvoltă părțile corpului, iar altă metodă nu există decăt măncatul, însă abdomenul va deveni o bombă nucleară rusească...
Cunosc o fată care are un mijloc subțire, etc... iar fundul e aproape mai lat decăt restul.Totul diferă de la persoană la persoană, iar asta n-ai cum să schimbi.

| Ibrahimovic a răspuns:

Iti pui silicoane laughing
Nu ai ce exercitii sa faci pentru asta!

| ViseleSmulgGratii a răspuns:

Daca nu te, doare nu pui masa musculara. Eu zic sa cauti pe cineva specializat care sa iti arate exercitii. Eventual du-te la sala.

| Psycho777 a răspuns:

Mananci ceva bine inainte [cu calorii] si apoi te apuci si faci genoflexiuni pana nu mai poti, apoi dormi foarte bine. Procesul normal de crestere a masei musculare.

| Anne2000 a răspuns:

Pai...inafara de silicoane nu exista o alta solutie. Pur si simplu pentru ce vrei fundul mai mare? Te avatanjeaza la agatat barbati sau ce?

| MarioOnette explică (pentru Anne2000):

Il am drept, vreau sa fiu si eu cu forme, e mai atragator asa

| AnonimulRo a răspuns:

Eu nu ca jignesc acum pe cineva, dar intrebarea asta mi se pare stupida.
Tu vrei sa fi atragatoare? Dar ce rost are, daca tu ai fata urata, sau picioare urate (nu stiu) etc. sau chiar daca nu ai avea nimic urat, crezi ca ai fi de 10 ori mai frumoasa?
Nu mai puneti chiar toate intrebarile prostesti.
Mai bine apucate de invatat sau de un sport sau ceva de genul.

| MarioOnette explică (pentru AnonimulRo):

Invat destul de bine si am picioare frumoase, de ce n-as putea sa am si un fund mai atragator?

| RobertVali111 a răspuns:

Nu poti, decat daca te ingrasi, lucru care nu e de facut, pentru ca vei arata rau. Ceea ce poti sa faci sunt niste exercitii de tonifiere: http://youtu.be/dnBhn7YSsnM si un pic de alergare ar fi foarte buna. Bafta.

Întrebări similare