| NOname0917 a întrebat:

Cum as putea sa-mi intind muschii picioarelor ( sa fac spagatul mai pe intelesul vostru)? iau niste cursuri kickboxing si imi trebuie pentru cateva miscari? happy

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
7 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Ia o coarda, leag-o in jurul la un stalp si pe dupa glezna. celalalt picior il proptesti in ceva sa nu il poti misca. tragi de coarda care este legata de picior (cu mainile bineinteles) putin cate putin. cand simti ca nu mai poti pastreaza pozitia respectiva 3-4 minute sau cat de mult poti. fa chestia asta de 2 ori pe zi, cu timpul o sa poti trage de funie din ce in ce mai mult, fara sa creezi probleme organismului (intinderi, rupturi de ligamente/muschi/tendoane). ori mai usor de atat, fa stretching 10 minute pe zi. corpul va simti nevoia sa se intinda si va largi spectrul de miscari (ca incalzirea facuta la sport in generala...cu mainile pana la podea si picioarele intinse, tot asa vei reusi sa ajungi aproape de sol cu coatele, diferite miscari, diferite grupe musculare ce prind libertate de miscare)

| Cosmin86 a răspuns:

Nu e vb de muschi, ci de tendoane, e cu totul altceva.

Nu te invata aia la cursuri?

| ChR a răspuns (pentru Cosmin86):

Mushii se lungesc nu tendoanele

| NOname0917 explică:

Pai. aia ma invata... faza e ca abia m-am apucat de kick si nu am invatat inca. mersi de raspunsuriwinking

| Karakopodal a răspuns:

Trebuie sa-l faci de mic cand oasele iti sun t flexibile acum esti mare si nu se mai poate...

| NOname0917 explică (pentru Karakopodal):

Cum sa nu se poata. inca sunt in crestere.

| Jeff92 a răspuns:

Daca ti-ai intinde muschiu 40 min nu ai mai putea calca pe picior