| k1d0w a întrebat:

Cum as putea si eu sa fac patratzele la abdomen pana la vara? Un program pentru abdomen daca mi-ati da ar fi excelent.Mentionez ca am o tenta de patratzele dar se fac prea greu. Cel mai bun program primeste funda [; x]

Răspuns Câştigător
| LifeInColors a răspuns:

Incearca sa tii un fel de regim: nu manca dupa ora 18 ( daca ti se face foame, bea apa), nu manca dulciuri ( mai ales ciocolata), nu bea sucuri, nu maca paine sau grasimi. In fiecare seara fa abdomene. Cel mai bine ar fi sa incepi cu cate 100-200 pe zi, si in fiecare zi sa maresti numarul. Daca ai timp fa cateva si dimineata sau peste zi, o sa te ajute foarte mult crede-ma. Si ca sa nu mananci mult peste zi, incearca sa bei cat mai multa apa plata ( dimineata, inainte de a manca, sa bei 3 pahare pline cu apa). Crede-ma ca daca te straduiestisi faci ce ti-am spus, in curand o sa faci patratele. Mult succes:*! funda?big grin

4 răspunsuri:
| joe2011 a răspuns:

Eu am facut patratele in 2 luni. dimineata faceam 500 de abdomene si seara inainte sa fac dus 1000.si app nu mincam paine

| Rapateckh93 a răspuns:

Un abdomen se defineste abia dupa 6 luni de exercitiu zilnic, deci pare a fi cam imposibil, doar daca ai o gena in care musculatura creste foarte repede si grasimile se topesc imediat.Iti recomand totusi sa incerci multe tipuri de abdomen...le faci in serii si sa faci foarte multe, cu cat febra musculara este mai puternica cu atat muschiul se dezvolta mai repede.Este bine sa faci exercitiile pana cand simti ca te arde abdomenul. Sper ca te-am ajutat!