| Andreeacx a întrebat:

Cum as putea slabi vara asta? Am 48 kg la 12 ani si trec in clasa a 6 a...

funda :*

6 răspunsuri:
| Evolution a răspuns:

Apuca-te de orice sport (tenis, inot, sala, alergat etc.) si mananca sanatos + dormi suficient. De preferat sa cauti pe internet sa iti rezervi o ora sau doua sa te interesezi despre nutritie. Daca ai un nutritionist in oras, poti sa te duci la el sa iti prescrie un program de mancare. De obicei te mai pune sa faci ceva analize si la sange ca sa vada daca ai toate vitaminele in corp.
Sport + alimentatie sanatoasa + odihna = viata sanatoasa + corp perfect.

| Violleta2022 a răspuns:

Ce inaltime ai?

| Sketch2 a răspuns:

Depinde de inaltime. Eu la 13 ani am 62 de kg si 1.75, ceea ce este normal. Poti sa slabesti schimband dieta si facand sport.

| Ctvd a răspuns:

Draga mea e normal. NU CONTEAZA CATE KG AI LA VARSTA ASTA!
Eu trec in clasa 7 am 45kg si 1 75. Toti rad ca arat ca un schelet. Apropo acum trebuia sa trec a 6 am mers la 6 ani la scoala. Esti preadolescenta nu merita sa stai la dieta. Daca nu te-am convins, citeste pe net despre anorexie, priveste pozele alea si vei pricepe. Eu personal as da totul ca sa ma ingras cu 7 kg.

| Mosic_Adrian_1994 a răspuns:

Depinde ce inaltime ai daca esti inalta sau destul de inalta nu are rost sa mai slabesti la kg astea. Daca totusi vrei sa fii informa iti recomand sa mergi la o sala fitness si sa platesti antrenament personal. Sper ca te-am ajutat

| aadriana1111 a răspuns:

Depinde și ce inaltime ai.
Alergi in fiecare seara, mănânci mai puțină pâine și renunți la prăjeli și la dulciuri. Oricum, din ecuația asta sportul conteaza cel mai mult și alimentația. Iti urez bafta!